Oktay Mahmuti: Maç boyunca iyi savunma yaptık


Bursa'da oynanan Fiat Türkiye Kupası ilk maçında Darüşşafaka Doğuş, Trabzonspor Medical Park'ı 83 - 52 yenerek üçüncü yarı finalist oldu.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic, Darüşşafaka'yı tebrik ederek yarı finalde başarı diledi.

Sertliklere direnç gösteremediklerini belirten Markovic, "Sertliklerine direnç gösteremediğimizi düşünüyorum. Zaten maçın ikinci yarısında da bir turnuva takımı olduklarını gösterdiler. Bir yerden sonra, fark çok açıldıktan sonra geri dönmek de zorlaşıyor. Başka maçlar da oynamıştık. Şuan yapmamız gereken zaaflarımız üzerinde durmak, bunları tekrar yapmamak için çok çalışmak. Artık diğer maçlarımıza bakacağız." dedi.

MAHMUTİ: İYİ SAVUNMA YAPTIK

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise karşılaşma boyunca iyi savunma yaptıklarını dile getirdi. Üzerlerinde bir gerginlik olduğunu belirten Mahmuti, şu değerlendirmede bulundu:

"Üçüncü çeyreğin ortalarına kadar üzerimizde bir gerginlik vardı. Kolay sayılarla kendimizi ödüllendiremedik. Ama devamında iyi savunma yaparak, özellikle uzun oyuncuların çok çabuk ileri koşmasıyla hem kolay atışlar hem kolay sayılar bulduk. Fark iyice açıldı. Son çeyreğe çok farklı bir şekilde girdik. 31 fark var. Ama bütün oyuncuların kazanmak için hırsla bir şekilde sahaya çıkması artımızdı."
CİHAN
<< Önceki Haber Oktay Mahmuti: Maç boyunca iyi savunma yaptık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER