Ağrı'lı kız ve erkek badmintoncular yarı final müsabakalarına katılacak


Ağrı'lı Kız ve Erkek Badmintoncular, Şanlıurfa'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final müsabakalarında kazandıkları takım ikinciliği dereceleri ile Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen ve Şanlıurfa'da yapılan 'Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final' müsabakalarına Doğu ve Güneydoğu'da 16 ilden 115 sporcu mücadele etti.

Ağrı'dan müsabakaya bir kız bir erkek takımı katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kız ve Erkek Badminton Takımı, takım halinde ikinci olarak 'Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final' müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Başarılı kız ve erkek sporcuları, antrenörleri Nevzat Alpaslan, Melik Bayram ile birlikte makamında ağırlayan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp sporcular ve antrenörlerini tebrik etti. İl Müdürü Alp, yapmış olduğu açıklamada, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımlarımızın altyapısını oluşturmak için organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final müsabakalarında Kız ve Erkek takımlarımız katılım sağlamıştı. Takım olarak başarılı sonuçlar elde ederek yarı finale çıktılar. Takımımızın yarı finale çıkması bizleri gerçekten çok sevindirmiştir. Sporcularımıza ve antrenörlerine yarı final müsabakalarında başarılar dileriz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Ağrı'lı kız ve erkek badmintoncular yarı final müsabakalarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER