Okula düşen roketatar mermisi ile hayatını kaybeden kadın defnedildi


Kilis'te hizmetli olarak çalıştığı okulun bahçesine Katyuşa roketatar mermisinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki Ayşegül Polat, Kilis'in Polateli ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç kadın ardından gözü yaşlı bir eş ve iki yetim çocuk bıraktı.

DİĞER OKULDAKİ ÇOCUĞUNU MERAK ETTİ, OKULDAN ÇIKINCA MERMİNİN HEDEFİ OLDU

Kilis, dün Suriye tarafından gelen 3 roketatar mermisinin hedefi oldu. İlk roketatar mermisi Nazlı Ömer Çetin İlkokulu yakınında boş bir araziye düştü. Bu sırada bu okulun yakınında bulunan Eyüp Gökçe İmam Ortaokulu'nda hizmetli olarak çalışan Ayşegül Polat, Nazlı Ömer Çetin İlkokulu'nda okuyan 7 yaşındaki oğlu Baran'ı merak ederek oğlunun okuluna gitmek istedi. Arkadaşlarının çıkmaması yönündeki ısrarına rağmen dışarı çıkan Ayşegül Polat ikinci roket mermisinin hedefi oldu. 2 çocuk annesi genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Polat, için bugün memleketi olan Kilis'in Polateli ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu cenazede Polat'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri cenazede fenalaşan Polat'ın yakınlarına müdahalede bulundu. Genç kadının eşi Mesut Polat'ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Öğle namazının ardından Polat'ın cenaze namazı kılındı. Polat'ın naaşı daha sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Polat'ın çalıştığı okula yaklaşık 3 ay önce İŞ-Kur projesi kapsamında geçici hizmetli olarak göreve başladığı öğrenildi. Genç kadın, Kilis'te bir gözlükçü dükkanında çalışan Mesut Polat'a destek olmak için okulda hizmetli olarak çalışmaya başladığı belirtildi.

Genç kadının 7 yaşında Baran isminde oğlu ve 4 yaşında Beyza adında bir kızının olduğu öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Okula düşen roketatar mermisi ile hayatını kaybeden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER