Özel Ergin Koleji, en çok kitap okuyan öğrencilerini ödüllendirdi

Özel Ergin Koleji, en çok kitap okuyan öğrencilerini ödüllendirdi

Özel Ergin Koleji, öğrencilerde kitap okuma alışkanlığının artırılmasına yönelik düzenlenen etkinlikte başarılı öğrencilere sertifika vererek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada, toplumun en büyük eksikliklerinden birinin kitap okuma alışkanlığı olduğunu belirterek, öğrencilerde kitap okuma alışkanlığı kazandırılması ve bu bilinçle yetişmesi için her gün ders başlamadan 20 dakika kitap okutulduğunu söyledi.

Köker, şunları kaydetti: "Toplumumuzun en büyük eksikliği kitap okumak, yeni gelen nesillerin bu yanlışa düşmemesi gerekiyor. Kitap okumak aslında her kesimden insan için çok önemlidir. Biz her sabah öğrencilerimize 20 dakika kitap okutarak, bilgi ve kelime dağarcıklarının gelişmesi, kitap okuma alışkanlığını kazanması ve okuduğunu daha iyi anlayabilmesi gibi faydalarını daha da çoğaltabiliriz. Öğrencilerimiz kitap okumanın yanı sıra bu sayede sınavlarda daha da başarılı olmaktadır. Öğrenci hem okul hayatında hem de sosyal yaşantısında kitap okumanın faydalarını göreceklerdir. Biz bu uygulamayı önceki yıllarda da yapıyorduk şimdi ise devam ettiriyoruz. Bizim burada vermiş olduğumuz sertifika ve hediyeler tamamen öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını kazanması için birer vesile ve teşviktir. Geleceğimizi okuyan nesillere teslim edersek yarınlara daha umutla bakabiliriz." CİHAN
<< Önceki Haber Özel Ergin Koleji, en çok kitap okuyan öğrencilerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER