Özgür Özel'den yeni çıkış: 'İktidar için görev verilirse görevin başında olacağım'

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin Kırkağaç İlçe Kongresi'nde CHP içerisindeki değişim tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

SHABER3.COM

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre seçim sonrasında CHP içerisinde başlayan değişim tartışmaları, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul açıklamaları ile başka bir boyuta geçerken; CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken bir çıkış geldi.

"HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANAK HİÇBİR ŞEYİ BAŞARAMAYIZ"

Partisinin Manisa Kırkağaç İlçe Kongresi'nde konuşan Özgür Özel, "CHP'nin sosyal demokrat partileri görmesi gerekir. CHP'nin değişmeyi başaramayıp yok olmuş sol hareketlerin vardıkları noktadan ibret alması gerekmektedir. Geçmişteki yanlışları tekrar ederek içinde bulunduğumuz durumda tespitleri eksik bırakarak ve hiçbir şey olmamış gibi davranarak, seçmenlerimizdeki duygusal kopuşları görmeyerek hiçbir şeyi başaramayız. Ben seçimin sonunda 500'e yakın ilçe kongresine katıldım. Ben sadece 14-28'i arası altımdaki otobüsle Ege'de 31 büyük mitinge katılmış, tükenmiş ve seçim akşamı takatsiz kalmış biri olarak hesap veremeye, o takatsizlikleri kenara koymaya bu süreçten yapılacak doğru işlere destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"GÖREV VERİLİRSE GÖREVİN BAŞINDA OLACAĞIM"

Şuan ki parti yönetiminin seçimlerden sonra başarısızlık yaşanmamış gibi davrandığını söyleyen Özgür Özel, iktidar için görev verilirse alacağını söyledi.

Özel, "Hiçbir şey yokmuş gibi davranılmak isteniyor. Böyle devam edebiliriz deniyor. Kaçtır yaşıyoruz bu bizi aynı noktaya getiriyor. Bir iddia koymamız gerekiyor. bu iddiayı koyma noktasına beni iten motivasyon 3 arkadaş grubudur: Birinci babamın arkadaş grubu. Biraz önce iktidar olmadan ölürsem gözüm arkada kalacak diyen abim gibi babamın 80 yaşındaki arkadaş grubu, biz iktidar olmayacak mıyız deyip beni belimde itmektedir. Kendi arkadaş grubum, kardeşim bir şey yapmayacak mısınız diyerek beni itmektedir. Kızım arkadaş grubu ise öyle şeyler söyleyerek ve yükümlülük yüklemektedir: Çocuklarını, evlatlarınız, kardeşleriniz, arkadaşlarını belki doğmamış torunlarınıza sorumlulukla yüreğinizde hissettiğinize emin. Ben bundan sonraki süreçte eğer bu parti artık bir şeyleri değiştirmek, oyunu değiştirmek ve bundan sonra bir büyük iktidar umudunu yeşertmek için bana bir görev verilirse o görevcin başında, fedakarlık yapmam gerekiyorsa, fedakarlık yapılan yerde olacağım" diye konuştu.
<< Önceki Haber Özgür Özel'den yeni çıkış: 'İktidar için görev... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER