Başbakan Erdoğan'a coşkulu karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda çok sayıda partili ve vatandaş karşıladı.

Başbakan Erdoğan'a coşkulu karşılama

Başbakan Recep Tayyip ErdoğanEsenboğa Havalimanı'nda çok sayıda partili ve vatandaş karşıladı.

Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Salih Kapusuz ve Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, çok sayıda partili ve vatandaş karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da Ankara'ya geldi.

Uçak havalimanına inince kalabalığın coşkusu arttı

Başkaban Erdoğan’ı taşıyan özel “ANA” uçağı havalimanına indiği sırada, havalimanındaki kalabalığın coşkusu arttı. Başbakan Erdoğan, Esenboğa Havalimanı VIP Salonu'ndan eşi Emine Erdoğan ile çıktı. Vatandaşların, "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde halkı selamlayan Erdoğan, AK Parti seçim otobüsüne yürüdü.

AK Partililer, Erdoğan seçim otobüsünün üzerine çıkarken "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı attı. Otobüsten eşi Emine Erdoğan ile el sallayarak partilileri selamlayan Başbakan Erdoğan, kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. 

Başbakan Erdoğan’ın yaklaşık 30 dakika süren konuşması sırasında sık sık, “Türkiye seninle gurur duyuyor” , “Dik dur eğilme, bu millet seninle”, “Ya Allah bismillah Allahu ekber”, “Recep Tayyip Erdoğan”, “Tayyip burada çapulcular nerede”, “Polise uzanan eller kırılsın" sloganları atıldı.

Vatandaşların ellerinde "Tencere Tava Hep Aynı Hava", "Beraber Yürüyeceğiz BiZ Bu Yollarda", "Elimizde Defter Kalem Emrine Amade Cihan-ı Alem", "Asıl Direnişçi Polise Değil Şeytana Taş Atabilenlerdir", "Oyun Büyük Türkiye'm", "Son Sözü Çapulcular Değil Millet Söyler", "Polisimizin Yanındayız", "Dik Dur Eğilme Yüce Rabbim Bizimle", "Hizmete Devam", "Bu Gençlik Seninle", yazılı pankart taşıdıkları dikkati çekti.

Erdoğan, konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan ile havalimanından seçim otobüsüyle ayrıldı. Erdoğan'ın bulunduğu seçim otobüsü, havaalanı yolu, kendisini karşılamaya gelen kalabalık tarafından doldurulması nedeniyle güçlükle ilerliyor. Erdoğan, yol güzergahında kendisini bekleyenleri eşi Emine Erdoğan ile birlikte selamlayarak ilerliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı vatandaşların araçlarının yanı sıra ticari taksi, dolmuş ve minibüslerin oluşturduğu konvoy takip ediyor.

 
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan'a coşkulu karşılama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER