Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak Oslo iddiası

MHP lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada Oslo görüşmeleriyle ilgili satır arasında çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi.

Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak Oslo iddiası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında Oslo görüşmeleriyle ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddiayı ilk kez açıkladı. Bahçeli Hükümet tarafından tahsis edilen bir uçağın Erbil'e gönderilerek buradan aldığı "üst düzey PKK'lıları" Oslo'ya götürdüğünü iddia etti.

Bahçeli şöyle konuştu: "Aziz milletimiz duysun, AKP'ye oy veren kardeşlerim bilsin ki; bu tarihte Başbakan ve hükümeti, Erbil'den PKK'ya özel uçak tahsis etmiş, buradan yüklediği militanları Oslo'ya götürmüştür. PKK terör örgütü, geçmişte oluk oluk şehit kanı dökerken, Başbakan ve hükümeti başta Oslo olmak üzere, bazı Avrupa ülkelerinde örgütle görüşmeleri sürdürmüştür. Kısaca Mehmetçik vurulurken, AKP-PKK pazarlık yapmış, yanak yanağa, diz dize ihanet belgelerinin satırlarını doldurmuşlardır. Evlatlar yetim, gelinler dul kalırken, Başbakan peşmergeyle sıra geceleri düzenlemiş, aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yemiş içmişlerdir. Bayrağa sarılı tabutlar Anadolu'nun bağrına ateş topu gibi düşerken, Başbakan PKK'ya mühimmat vermiş, sırtını sıvazlamış, karamsarlığını dağıtmıştır. Geldiğimiz bugünkü süreçte, BDP-HDP heyetleri 19 kez İmralı yollarını arşınlamış, 19 kez caninin buyruklarını doğrudan doğruya almışlardır. PKK öyle bir noktaya gelmiştir ki, İmralı'daki ihanet buluşmalarını bile yeterli görmemektedir. Şimdi İmralı canisiyle AKP'li bakanlar doğrudan temas halindedir. Anlaşıldığı kadarıyla üç bakandan oluştuğu medyaya yansıyan pazarlık heyeti bazen HDP, bazen de İmralı canisiyle masaya oturmaktadır. Bize göre Sevr ihanetine imza atan ve beddualarla anılan 'Rıza Tevfik, Damat Ferit ve Hadi Paşa' üçlüsü neyse, PKK'yla görüşen üç bakan da tıpkısının aynısıyla odur"
<< Önceki Haber Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak Oslo iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER