'Fatihçiklere sesleniyoruz, MHP geliyor'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli parti grubunda Başbakan Erdoğan'ın Habertürk yayınlarına müdahale ettiğinin ortaya çıkmasını esprili bir dille eleştirdi

Bahçeli'den 'Fatihçik' çıkışı

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları

EĞİTİMDE BÜYÜK SORUNLAR VAR

*Eğitimde büyük sorunlar vardır. Yarınlar sabote edilmiştir. Başbakan Erdoğan’ın mizacı eğitim sürecini baştan aşağıya yakıp kavurmuştur. Öğrenciler sürekli değişen sistem arayışından bıkıp usanmıştır. 

700 BİNLİK SAAT TAKAN BAKANLAR HERŞEYE LAYIK DA ÖĞRETMENLER DEĞİL Mİ?

*Atama bekleyen öğretmen çilesi bitmemiştir. Anlayamıyorum; Başbakan Erdoğan her şeye, herkese para buluyor da öğretmenlere gelince mi bulamıyor? Taktığı kol saati 700 bin lira olan bakanlar her şey layıktır ama öğretmenlerimiz değil midir? Sayın Başbakan böylesi vicdansızlık emin ol ki ne Tanzanya’da ne Uganda’da vardır… Nasıl olsa Başbakan’ın işleri tıkırındadır. Para akmaktadır. MHP ’nin iktidarında açıkta kalan tek bir öğretmen olmayacak

'DERSHANELERİN KAPATILMASINI BENİMSEMİYORUZ'

*AKP iktidarı her alanda olduğu gibi eğitim sistemini de yalana dolana mahkum etmiştir. Başbakan sayısal çokluğuna güvenerek sindirmek için elinden geleni yapmaktadır. Dershanelerin kapatılması benimsemediğimiz bir husustur. Dershane konusunu silah gibi kullanan bu zihniyet unutmasın ki tuttuğu namlunun ters tepmesi direkt kendini vuracaktır. 

‘AKP ÖĞRETMENLİĞİ’ GELİYOR

*Memuriyete yeni başlayanlar görülüyor ki hükümet yakınlıkları uzaklıklarıyla değerlendirileceklerdir. AKP Öğretmenliği adı altında yeni bir kariyer grubu oluşturulacaktır. İnanıyorum ki TBMM’nin saygın üyeleri Başbakan’ın egolarına, siyasi yanlışlarına izin vermeyeceklerdir. Öğretmenlerimiz bugünleri unutmamalıdır. 

‘FATİHÇİKLERE SESLENİYORUZ’ 

*AKP iktidarının elle tutulur hiçbir yanı kalmamıştır. İfade hürriyetine sataşmakta, tercihleri sık boğaz etmektedir. Yalancı, yüzsüz, karanlık suratlı bir yığın adam, AKP’nin etrafında toplanmış şeytanın kuryeliğine soyunmuştur. Başbakan Erdoğan, bu sözlerimiz üzerine, uzandığı ilk telefonla Fatihlerine telefon yağdıracaktır. Erdoğan’ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları, 24 Alo Fatih hattı biz konuşurken sürekli açıktır, bizi dinlemektedir. Aslan parçası fatihleri tetikte beklemişlerdir. 
Şimdi de biz Fatihçiklere sesleniyoruz: MHP fırtına gibi geliyor, tehlike gibi geliyor… Bu nedenle yayınımızı derhal kesin ve sahibinize durumu takla ata ata bildirin… 

‘BİR ALO DEMEN KAFİ…’ 

Başbakan Erdoğan’a bir teklifim var. Gel bu işi çözelim. Şahsımın ne zaman ne kadar süreyle nasıl konuşması gerektiğini bildirirsen. Sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Sayın Başbakan yeter ki sıkma canını. Bu kadar çırpınma, dert etme. Bize bir alo demen kafidir. 

''BAŞBAKAN, O KAYITLAR ÖZEL DEĞİL, GENEL, GENEL...''

Özel hayatın mahkeme kararı olmaksızın dinlenmesi kesinlikle maruz görülemez… Bugün gündeme sızan tapelerin mahkeme kararına uygun yapıldığı ortadadır.  Bundan Başbakan’ın sızlanmasına gerek yoktur. Bizzat Başbakan’ın mahremiyetine karşı olsaydı biz de karşı çıkardık. Başbakan’a o çok sevdiği kendi sözleriyle seslenmek istiyorum: Başbakan o kayıtlar özel değil, Genel, genel, genel ahlaksızlığın daniskasıdır. 

‘MEDYANIN KÖÇEĞİNE DÖNEN ŞAHIS…’ 

Bizim sesimizi kısmak için çırpınmıştır. Şu an kesinlikle odasında başı ellerinin arasında terör estiriyordur. Kemal Sunal’ın filmindeki gibi Mazlum karakterinin kopyalarını yana döne arıyordur. Nereye gitse gözü bizdedir. Fas’tan bile “ALO Fatih” hattını aramıştır. Medyanın köçeğine dönen şahıs ise yayınımızı kesmiştir. 

Özgür, tarafsız olması gereken medya Başbakan’ın takibi altına alınmış, bastırılmıştır. Karşı gelenler işten çıkarılmıştır. Başbakan manşetlerde neyin verilip verilmeyeceğinin çakma kararcısı olmuştur. Anket simsarları Başbakan Erdoğan’ı mutlu etmek için bizden almış BDP’ye eklemiştir. 

‘GAZETECİLER AYRIK OTLARINI ATMALI’ 

“Buyurun efendim, tamam efendim, siz üzülmeyin efendim” diyen iki Fatihten bir insan sureti çıkmayacağına da anlamalıdır. Baltayı sert kayaya vurmuşlardır. Arkadan kurmalı Fatih'ler ekranları karartmış, bize ambargo koymuşlardır. Onurlu gazeteciler, aralarındaki ayrık otlarını aralarından söküp atmalıdırlar.
<< Önceki Haber 'Fatihçiklere sesleniyoruz, MHP geliyor' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER