Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çarpıcı kaset göndermesi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın "şantaj kasetlerini gözlük takarak izlediği" yönündeki çarpıcı iddiasını yineledi..

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın Baykal kasetini izlediğini gördüm!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin Meclis Grup toplantısında konuştu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kaset söylemleri üzerinden yüklendi.

"ERDOĞAN'IN GÖZLÜKLERİNİ TAKARAK ŞANTAJ KASETLERİNİ İZLEDİĞİNİ BİLİYORUM"

BaşbakanErdoğan'ın "Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanı'nı da şantaj için dinlemişler ve AYM'nin de kaseti var" gibi mesnetsiz kaset iddialarını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bu şantaj kasetlerini sen nereden biliyorsun? Ben onun bildiğini adım gibi biliyorum. Gözlüklerini takarak izlediğini biliyorum. O şantaj kasetleri senin önüne nasıl geldi; kiminle izledin? Debelenmesine gerek yok. Açık ve net; adam gibi cevap bekliyorum." şeklinde konuştu.

DOSYALARIN ÜSTÜ KAPATILMAK İSTENİYOR

Öte yandan ihale kanununun 32 defa değiştirildiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, konuyu fezlekelere getirdi. 5 aydır fezleke olayının sürdüğünü belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, görüşülme gününün Pazartesi seçildiğini, gerekçesinin ise Meclis Tv'nin yayının olmaması olduğunu kaydetti. "Hani milletten korkmuyordunuz?" diye soran Kılıçdaroğlu, dosyaların üstünün kapatılmak istendiğini söyledi. 

"GÖRÜNTÜYSE GÖRÜNTÜ, SESSE SES; BÜTÜN BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ"

"Bütün bu ilişkileri götürüp kamuoyuna aktaracağız. Görüntüyse görüntü, sesse ses; bütün bunların hesabını soracağız." diyen Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan hakkında da bir fezleke beklediklerini açıkladı.

Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimleri öncesi özel bir televizyon kanalında katıldığı programda da, Başbakan Erdoğan'ın CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili yayınlanan görüntüleri izlerken görüntüye alındığını ve kendisinin o video kaydını izlediğini söylemişti..
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çarpıcı kaset göndermesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER