Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner'e soğuk duş!

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunarak gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Evet oyu kullananlara kızan Mehmet Metiner hakarette sınır tanımadı

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunarak gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Ak Parti Milletvekilleri Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner'in firelere ilişkin yaptığı açıklamalar hatırlatılan Elitaş, "İki milletvekili arkadaşımız bu konuda açıklama yapmış. Yaptıkları açıklamaların haddini aşan bir açıklama olduğunu ifade ediyorum. Biz hangi milletvekilinin hangi yönde oy kullandığını araştırmayı milletvekillerine milli iradeye saygısızlık olarak görüyoruz. İki arkadaşımızın yaptığı açıklama haddini aşan bir açıklama yapmıştır. Ak Parti grubunu bağlayan bir açıklama değildir" dedi.

"OYLAMA SÜRECİ İÇERİSİNDE HİÇBİR AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ARKADAŞIMIZA BASKI YAPILMAMIŞTIR"
Oylama süreci içerisinde hiçbir milletvekiline baskı yapılmadığını savunan Elitaş, "302 milletvekili arkadaşımız oylamalara katıldı. Özgür iradeleriyle oylamalara katıldılar. Oylama süreci içerisinde hiçbir Ak Partili milletvekili arkadaşımıza baskı yapılmamıştır. Telkinde bulunulmamıştır. Ne yönde oy verecekleriyle ilgili iradelerine ipotek konulmamıştır. Bütün yapılan oylamalarda milletvekili arkadaşlarımız inandıkları çerçevede oy vermişlerdir" ifadelerini kullandı.

"BUNU FİRE DİYE SÖYLEMEK SAYISIZLIKTIR"
Oylamada bu kadar fire bekleyip beklemediklerine yönelik sorulan bir soru için Elitaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bunu fire diye söylemek sayısızlıktır diye ifade ediyorum. Bu bir sonuçtur. Kimin ne verdiğini söylemek mümkün değil. Genel başkanlarıyla birlikte önergeye imza atan arkadaşlar da farklı oy verebilir. Çünkü kabine hiçkimse girmedi"DHA
<< Önceki Haber Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner'e soğuk duş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER