'Reza kahraman, kardeşi şehit düşen yarbay hain ilan ediliyor'

24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bir buçuk aydır devam eden terör olayları ve son siyasi gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

'Reza kahraman, kardeşi şehit düşen yarbay hain ilan ediliyor'

Şehit cenazelerine AKP delegelerinin bile gitmemesini isteyen Türkkan, “Şehit olmak istiyorum” diyen Enerji Bakanı’nı Güneydoğuda Mehmetçikle birlikte göğüs göğüse çarpışmaya davet etti. Türkkan’ın eleştirilerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da nasibini aldı. Türkkan Cumhurbaşkanını Atatürk düşmanlarını ağırlamakla suçladı.  
 
Artan terör olaylarıyla ilgili 24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yazılı açıklama yaptı. Türkkan açıklamasında eleştiri oklarını önce Cumhurbaşkanına yöneltti.  “Zamanında milliyetçiliği ayaklar altına alan Cumhurbaşkanı bir kez daha Milliyetçi rolü oynamaya başladı” diyen Türkkan sözlerine şöyle devam etti.  “Erken seçim formülüyle yeniden Başkanlık düşleyen Sayın Erdoğan, bir gün şehit cenazesinde milliyetçilik nutukları atarken bir başka gün kaçak sarayında en büyük Türk Atatürk’ün düşmanlarını ağırlamaktadır. Bu ne yaman çelişkidir?

Türkkan’ın hedefinde “amacım şehit olmak” diyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’da vardı. Enerji Bakanının Otuz koruması ve zırhlı aracıyla boy gösterdiğini söyleyen Türkkan  “Enerji Bakanı hiç utanmadan sıkılmadan şehit olmak istediğini söylemektedir. Sayın Bakan eğer gerçekten şehit olmak istiyorsa Güneydoğuya gidip Mehmetçiklerle birlikte göğüs göğüse çarpışmalıdır. Aksi halde bu söylemi şehitlerle alay etmektir” diye konuştu. 

“Bir ülkede birinin evladına gemi diğerinin evladına mermi düşüyorsa, o memlekette yaşanan her şey kötü bir rüyadan ibarettir. İranlı bir şarlatan kahraman, kardeşi şehit düşen bir yarbay hain ilan ediliyorsa o ülke maalesef ölmüş ve ağlayanı yok demektir. Unutmamalıdır ki; anneler ağlamasın diye ihanet sürecini başlatıp annelerin gözünde gözyaşı bırakmayanların yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır. Vatan evlatlarını katillere yem ettiren vatan hainleri er geç hesap vereceklerdir.”

Değil AKP’li Bakan, Milletvekili AKP’li delegelerin bile şehit cenazelerine gitmemesi gerektiğini vurgulayan Türkkan şehit ailelerinin canlarının bir kez yakılmamasını istedi.   Türkkan basın açıklamasına şu sözlerle nokta koydu;
“Daha öncede söylediğimiz gibi Anadolu Türklerin son yurdudur. Gidecek hiçbir yerimiz, verecek tek karış toprağımız yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi vatanın yılmaz bekçisidir. Çoğu şey affedilebilir ancak vatan hainleri asla affedilmemelidir. Ne özerk bölge ne federasyon, herkes bu bayrağın gölgesinde adam gibi yaşayacak. Yaşamak istemeyenler istediği cehenneme gitmekte özgürdürler. Ne Mutlu Türküm diyene…”
                                                                                                                                                        




<< Önceki Haber 'Reza kahraman, kardeşi şehit düşen yarbay hain ilan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER