Rıza Çalımbay: Biraz dikkatli olsaydık daha rahat kazanırdık


Süper Lig'de Medicana Sivasspor'u 2 - 1 mağlup eden Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay, "Biraz dikkatli olsaydık daha rahat kazanırdık." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, "Beklediğimiz gibi zor maç oldu. Maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadık. Maçı daha farklı da kazanabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Biraz dikkatli olsaydık çok daha rahat kazanırdık. Böyle maçlar zordur, önemli olan böyle maçları galibieytle bitirmek. Maçın başından sonuna kadar oyunan kopmayan takımımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Son dakikalarda Medicana Sivasspor'un girdiği pozisyonların olduğu hatırlatılan Rıza Çalımbay, takımının oyundan kopmasının söz konusu olamayacağını belirterek, "Bu duruma izin vermemiz mümkün değil. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İleride biraz daha top tutabilirdik. İstemediğimiz şekilde kapandık. Biz şu ana kadar yediğimiz goller ölü toplar. 2 - 0 öndesiniz girdiğiniz pozisyonları değerlendireceksiniz. Bunların farkındayız inşallah daha iyi duruma geleceğiz." karşılığını verdi.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER