Rıza Çalımbay: Rizespor bizden daha çok istedi, çabaladı


Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ikinci yarıda ortaya koydukları oyundan memnun olduğunu, ancak defansif hatalardan memnun olmadığını belirtti.

Çalımbay, 2-0 mağlup oldukları Çaykur Rizesppor maçının ardından yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısında istediklerini şeyleri yapamadıklarını, fakat kötü oynamadıklarını dile getirdi. İkinci yarıda hem oyun sistemi hem de oyuncu değişikliği ile iyi bir şekilde başladıklarını anlatan tecrübeli hoca, "Çok iyi pozisyonlar yakaladık. Bir deplasman takımının bu kadar pozisyona gireceğini düşünmüyorum. Orta saha da dahil gol pozisyonuna girmeyen golcü oyuncumuz yok ama maalesef son vuruşlarda veya son paslarda dikkatli olamadığımız için, kalecileri çok iyi oynadığı için direkten dönen, kalenin içinden dönen bir sürü pozisyonunuz vardı değerlendiremedik. Bunları değerlendirmek gerekiyor. İkinci yediğimiz golde gibi kontra atakların olacağını da bekliyorduk. Defans oyuncularımızı bu konuda uyarmıştık. Ama maalesef beklemediğimiz anda belki de biz gol atacakken gol yedik." dedi.

Eksik oyuncuların da sıkıntısını yaşadıklarını kaydeden Çalımbay, "Ama yapacak bir şey yok. Rizespor bizden daha çok istedi, çabaladı. Lig daha uzun, bir sürü maçlarımız var. Bu kaybettiğimiz puanları biran önce telafi etmemiz gerekiyor. İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnunum ama defansif açıdan yaptığımız hatalardan tabi ki memnun değiliz." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Rıza Çalımbay: Rizespor bizden daha çok istedi, çabaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER