Sağlık Bakanı gazetecilere kestane şekeri ikram etti


Sağlık Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Meclis'te kaydını yaptırdı. Müezzinoğlu kayıt sonrası basın mensuplarına kestane şekeri ikram etti.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, 26. dönemde görev yapacak milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kayıt işlemleri devam ediyor. Meclis Şeref Holü'nde kurulan masalarda Sağlık Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, kayıt yaptırdı. Müezzinoğlu, kayıt sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"FİTNE FESAT"

Bir gazetecinin, "G-20 zirvesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geri planda kaldığı yorumlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Müezzinoğlu, "Bu ülkede ne yazık ki, başarıları kıskananlar var. Fitne fesat oluşturmak isteyenler var. AK Parti bu anlamda bu günlere geldiyse asla fitne fesatla uğraşmadığı için gelmiştir. AK Parti'nin bu ülke adına, bu millet adına hedefleri var. Bu ülkeyi 2023'te muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe taşımaktır. Muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedef, derdi olmayanların bu tür oyunlarına da AK Parti kurulduğu günden bu güne gelmedi. Bundan sonra da o oyunlara o tuzaklara düşmez. AK Parti isimlerle uğraşmaz. AK Parti olayları değerlendirir, hedeflere de yürür." cevabını verdi.

Başka bir gazetecinin, "G20'de Cumhurbaşkanı'nın iş veren kesime yönelik mesajları var. Kazancınızı paylaşın diyor. Neler söylersiniz?" sorusuna Müezzinoğlu, "Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır mutluluklarsa paylaşıldıkça çoğalır. Biz ülkemizin ve milletimizin dertlerini ve sıkıntılarını paylaşarak azaltmaya talibiz. 13 yıldır yaptık bundan sonra da paylaşarak azaltacağız ki bu milletin paylaşarak büyüteceği ve çoğaltacağı mutlulukları olsun." dedi.

Müezzinoğlu basın mensuplarına kestane şekeri ikram etti. Öte yandan eski İçişleri Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala da kayıt yaptırdı. CİHAN
<< Önceki Haber Sağlık Bakanı gazetecilere kestane şekeri ikram etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER