Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe ile Vakıfbank kozlarını paylaşacak


Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Kupası'nda, Fenerbahçe Grundig ile VakıfBank Ankara'da karşılaşacak.

Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Kupası maçı öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Tükiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Akif Üstündağ, Fenerbahçe Grundig Antrenörü Marcelo Abbondanza, Fenerbahçe takım kaptanı Eda Erdem Dündar, Vakıfbank antrenörü Giovanni Guidetti ve Vakıfbank takım kaptanı Gözde Kırdar katıldı.

Başkan Vekili Akif Üstündağ, Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. Yarınki final maçı öncesi tüm güvenlik önlemlerinin alındığını belirten Üstündağ, "Ankara seyircisi rahatlıkla bu maça gelebilir ve herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak. Ankara emniyeti her konuda önlem aldı." dedi.

VakıfBank'ın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti ise Ankara'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Fenerbahçe'nin durumunu bilmiyoruz. Çekişmeli bir maç olacağına eminim" şeklinde konuştu. Takım kaptanı Gözde Kırdar, yaşanan terör olaylarına değinerek, "En kısa zamanda barış diliyorum ve buna çok ihtiyacımız var" ifadesini kullanırken, "Yarın oynanacak Şampiyonlar Kupası, sezon için iyi bir başlangıç olabilir. Umarım bizim için ilk kupa olur." diye konuştu.

Fenerbahçe Grundig Antrenörü Marcello Abbondanza da çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Sezon öncesi oldukça zorlu olacak ve yeni sezona kaybetmeden başlamak istiyoruz." dedi.

Kaptan Eda Erdem Dündar da Türkiye'nin içinde olduğu durumun çok üzücü olduğunu ve kötü günlerin geride kalacağına inandığını ifade ederek, maçla ilgili de şunları söyledi: "1 hafta önce milli takımda aynı forma için mücadele ettik, şimdi rakip olacağız. Yeni sezon başladı ve iki ekip de çok iyi. Bu maçta iyi olanın kazanacağına inanıyorum ve inşallah biz kazanırız. Seyirciler için de keyifli bir maç olacağına inanıyorum."

CİHAN
<< Önceki Haber Şampiyonlar Kupası'nda Fenerbahçe ile Vakıfbank kozlarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER