Sarıçam Belediyesi'nden halk buluşması

Sarıçam Belediyesi'nden halk buluşması

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen 'Halk Buluşması'na ilgi büyük oldu. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, "Birlik ve beraberliğimiz ilçemize daha güzel hizmetlerin yansımasına neden olacaktır." dedi.

Sarıçam Belediyesi Hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Bilal Uludağ, ilçelerinin kısa bir zaman içinde örnek bir yerleşim yeri haline geldiğini söyledi. Bilal Uludağ, "Sarıçamlı yaşadığı yerde her zaman mutlu olacak. Yeni bir olay başlattık. Artık her Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri belediyede bir araya geleceğiz. Sizlerden gelen istek ve talepleri dinleyeceğim. Halkımızım dertlerini ve sıkıntılarını bire birde dinleme imkânı olacak. Bu günlerde belirlenen saatlerde bana randevusuz ulaşabileceksiniz." diye konuştu.

Başkan Uludağ, diğer günlerde de sürekli halkın içinde bulunduklarını vurguladı. Uludağ, şu ifadeleri kullandı: "Karşılaştığımız her yerde de vatandaşımızla iç içeyiz. Çünkü yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde bizlere sizler yön vereceksiniz. Sizin istekleriniz doğrultusunda hizmetlerimiz verilecek. Kimsenin kaygısı olmasın. Kapımız her zaman açık. Çünkü hizmet yönünde bizimde göremediğimiz noktalar olabilir. Sizlerin bir talepleri varsa rahat bir şekilde bizlere iletmenizi bekleriz. Onları duymak bize her zaman yön verir." CİHAN
<< Önceki Haber Sarıçam Belediyesi'nden halk buluşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER