Sergen Yalçın: Oyunculara tepki gösterilmesi abartılı


Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Kupada 3. lig takımına elendiğiniz zaman tribünlerden tepki gelebilir. Ama bu tür durumlarda sakin olmak lazım. Sivasspor, ligde beklenenin biraz altında olabilir, ama bu oyuncularla devam etmek zorunda" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Diyarbekirspor ile deplasmanda karşılaşan Medicana Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, maçın değerlendirmesini yaptı.

Kupada bu tür sonuçların olabileceğini belirten Yalçın, "Müsabaka saha oynanıyor, kazanılıyor veya kaybediliyor. Kaybedilen bir maçın ardından bir takım bahaneler aramak çok sağlıklı değil. Beklediğimiz bir sonuç değildi, doğal olarak turu geçmeyi bekliyorduk. Oyuncularımızın performansı maalesef beklediğimizin çok altındaydı. Ama kupada bu tür sonuçlar olabiliyor. Hafta sonu oynayacağımız çok önemli bir müsabaka var. Çok çabuk ona hazırlanmamız gerekiyor. Fazla büyütmememiz ve ligde yolumuza devam etmemiz lazım. Antalya maçına çok daha iyi bir şekilde hazırlanıp çıkmayı planlıyoruz. Ama kupadan elendiğimiz içinde doğal olarak üzgünüz" şeklinde konuştu.

'OYUNCULARA TEPKİ GÖSTERİLMESİ HOŞ DEĞİL'

Taraftarların maç sonrası olan tepkisini de değerlendiren Sergen Yalçın, şunları söyledi: "Bu tür sonuçlardan sonra tribünlerin tepkisinin olması gayet normal. Kupada 3. lig takımına elendiğiniz zaman bu tür tepkiler tribünlerden gelebilir. Ama bu tür durumlarda sakin olmak lazım. Sivasspor ligde beklenenin biraz altında olabilir ama bu oyuncularla devam etmek zorunda. Taraftarın özellikle taraftara olan tepkisini biraz abartılı buldum. Çünkü sonuçta küme düşme, şampiyonluk maçı oynamadık sonuçta Türkiye kupasından elendik. Geçen sezon da kupada yarı final oynadık, kupayı da alabilirdik. Onu başaran da bu oyunculardı. Bunu başaran da bu oyuncular. O yüzden oyunculara bu tür protestoların çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu oyuncular Ocak ayına kadar buradalar ve Sivasspor formasıyla maç oynayacaklar. Bana tepki olabilir doğaldır, her teknik direktör bu tür sonuçlarda gündeme gelebilir. Bana tepkinin olması normal ama oyuncularıma tepkinin olmasını çok hoş karşılamıyorum" CİHAN
<< Önceki Haber Sergen Yalçın: Oyunculara tepki gösterilmesi abartılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER