Sergen Yalçın'dan şok Batuhan kararı

Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Batuhan Karadeniz ile ilgili, "Kendisiyle çalışmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.

Sergen Yalçın'dan şok Batuhan kararı

Yalçın, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta Kasımpaşa karşısında vasat bir performans sergileyerek, sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

Ligde bu hafta Trabzonspor'u konuk edeceklerini ve iki tarafı da zorlu bir müsabakanın beklediğini dile getiren Yalçın, saha avantajını kullanarak galip gelip, rahat bir nefes almak istediklerini ifade etti.

Yalçın, bir dava için İtalya'da bulunan ve 3-4 gün çalışmalara katılamayacak Brezilyalı sağ bek Cicinho'yu hafta sonu kullanmalarının zoru olduğunu aktararak, çapraz bağları kopan Barrales'in ve sakatlığı süren Yekta Kurtuluş'un da bu maçta forma giyemeyeceğini kaydetti.

Bir basın mensubunun "Batuhan Karadeniz kadro dışı mı ?" şeklindeki sorusu üzerine Yalçın, "Şu anda bizimle yok, olmadığına göre takımda yok. Kendisiyle çalışmayı düşünmüyoruz. Ondan sonrası kulübün tutumudur" diye konuştu.
<< Önceki Haber Sergen Yalçın'dan şok Batuhan kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER