Sosyal yaşam evleri hayata geçiriliyor

Sosyal yaşam evleri hayata geçiriliyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından haziran ayında yapımı başlatılan 45 sosyal yaşam evi en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, halka hizmet konusunda imkânlar dâhilinde her zaman çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, haziran ayında 'Her mahalleye bir sosyal yaşam evi' projesi kapsamında 9 ilçeye bağlı mahallelerde 45 sosyal yaşam evinin yapımına başlamıştı. Tamamlanmak üzere olan evlerde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Bahadur, Fen İşleri Daire Başkanı Hamza Yusufoğlu, Kırsal Yollar Bakım ve Onarım Daire Başkanı Mehmet Nevzat Aydın inceleme yaptı. Zirek ve beraberindekiler, Mazıdağı ilçesi Şenyuva (Şewaşî) mahallesinde yapımı biten evi de inceledi.

Evin içini gezerek bilgi alan Zirek, yapımda kullanılan malzemenin kalitesine özellikle vurgu yaparak, "Her mahalleye bir sosyal yaşam evi' projesi ile üç aydır başlatmış olduğumuz 45 sosyal yaşam evinde yapılan çalışmaların sonuna gelmek üzereyiz. En kısa zamanda geri kalan eksiklikleri de bitirerek yurttaşların hizmetine açacağız. Tabiki bizler bu çalışmalara başlarken sadece bitirelim, yapalım anlayışı ile gitmedik. Yurttaşların daha rahat olmalarını sağlamak amacıyla en iyi malzemeyi kullanmaya özen gösterdik. Bunun yanı sıra inşaat sürecinde yurttaşların taleplerini de göz önünde bulundurarak ihtiyaçlara cevap verebilecek sosyal yaşam evleri inşa etmeye çalıştık. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda umut ediyoruz ki hep beraber daha birçok çalışmaya bu şekilde imza atacağız." dedi. Zirek, imkanlar dahilinde başka mahallelerde de böyle çalışmalar yapmayı planladıklarını aktardı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sosyal yaşam evleri hayata geçiriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER