Sözlü: 7 hafta kaldı, zirveye oynayanlar aynı saatte karşılaşsın

Sözlü: 7 hafta kaldı, zirveye oynayanlar aynı saatte karşılaşsın

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, PTT 1. Lig'de son 7 maçlık önemli bir sürece girildiğini hatırlatarak, Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluşa zirveye oynayan takım maçlarının aynı saatte oynanması için başvuruda bulunacağını söyledi.

Göreve geldiğinden bu yana siyasetin s'sini futbola sokmadığını anlatan Sözlü, siyasetin futbola müdahalesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada ise "Doğruluk payı vardır ancak ben bunlara sığınmak istemiyorum. En doğrusu çıkacaksın çatır çatır oynayacaksın. Kimseye bu manada fırsat vermeyeceksin. Sen mücadele edersen kimse engelleyemez seni." dedi.

Sözlü, yönetim kurulu üyesi Ekrem İnaltekin ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, "Art niyetli düşünceler ve hiç kimseye bahane ortamı bırakmamak adına ilk altı takımın maçlarınının aynı saatte oynanmasını talep ediyoruz Diğer kulüplerin de aynı düşüncede olduklarına inanıyorum." dedi.

Sözlü, Adana'daki futbol rekabetinin kendilerinin göreve gelmeleriyle arttığını anlatarak bu durumun sevincini yaşadığını anlattı. Şehri iki takımın da Süper Lig'de taşıyacak kapasitesi olduğuna dikkat çeken Sözlü, "Futbol gelirlerleri ile kulüpler kendi içinde revize eder bunu bu konuda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zor da olsa bu takım süper lige direkt çıkacak." diye konuştu.

"BAŞARIYA KİMSE ENGEL OLAMAZ"

Siyasetin s'sini bile futbola sokmadığını yineleyen Başkan Sözlü, "Buna çok özen gösterdim. Biz başarılı olursak ne siyasi müdahale bize engel olabilir ne başka bir şey. Sen yeter ki futbolunu iyi oyna. Sahada mücadele et, başarılı ol. Kimse sana engel olamaz. Önce mücadele etmemiz lazım bizim. Siyaset müdahalesiyle ilgili doğruluk payı vardır. Ama ben bunlara sığınmak istemiyorum. En doğrusu çıkacaksın çatır çatır oynayacaksın. Kimseye bu manada fırsat vermeyeceksin. Sen mücadele edersen kimse engelleyemez seni. En büyük iş futbolcu ve taraftarlarımıza düşüyor. İyi futbol oynacayacağız, mazeret alanı bırakmayacağız. Son oynadığımız maçta hakem penaltı verdi, mücadele ettik kazandık, maç berabere olunca oyundan düşmeyeceksin, kopmayacaksın. Bunu yaptığımız an başarılı oluruz." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sözlü: 7 hafta kaldı, zirveye oynayanlar aynı saatte... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER