7 yaşında hayatının maçına çıktı

On binlerce taraftarın tezahüratları eşliğinde koşarak golünü attı.

7 yaşında hayatının maçına çıktı

ABD'de beyin kanseri olan çocuk, ölümcül hastalığıyla mücadelesinde eşi görülmemiş bir destek buldu. 7 yaşındaki Jack Hoffman, taraftarı olduğu Nebraska Amerikan Futbol Takımı'nın maçında forma giydi. on binlerce taraftarın tezahüratları eşliğinde koşarak golünü attı.


ABD'de yaşayan Jack Hoffman, ölümcül hastalığıyla mücadelesinde eşi görülmemiş bir destek buldu.  Nebraska Amerikan futbol takımının tutkulu bir taraftarı olan Hoffman, hayranı olduğu oyuncularla gerçek bir maçta forma giyerek hayalini gerçekleştirdi.

Beyin kanseri tedavisi gören çocuk, Nebraska koçundan sahada ne yapması gerektiğine dair taktikler aldı. Hayranı olduğu oyuncular arasında yerini alan Jack Hoffman, işaretin verilmesiyle topu eline aldı ve başladı koşmaya. Kendisini izleyen 60 bin kişinin coşkulu tezahüratları ve etrafındaki oyuncular eşliğinde koşan Hoffman, 69 yard'lık bir touchdown gerçekleştirdi. Küçük çocuğun sahadaki koşusu, tribünlerde ve ekranları başında maçı izleyenlere duygusal anlar yaşattı

Beyin kanseri sebebiyle iki kez ameliyat geçiren Hoffman, taraftarı olduğu takımı sayesinde hayatını boyunca unutamayacağı bir mutluluk yaşadı.

<< Önceki Haber 7 yaşında hayatının maçına çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER