ARTİST ZİCO - Zico Filmde oynamış

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico'nun sanata da yabancı olmadığı ortaya çıktı.

ARTİST ZİCO - Zico Filmde oynamış

1998 yılında kamera karşısına geçip "Zico'nun macerası" adını taşıyan bir film çeken Brezilyalı Hoca'nın çocuklara futbolu öğreten bir çok DVD'si de var
F.Bahçe'nin yeni Teknik Direktörü Arthur Antunes Coimbra yani Zico'nun on parmağında on marifet var... Futbol oynadığı dönemde üstün yeteneği ve golleriyle alkış alan, profesyonel futbol hayatına nokta koyduktan sonra siyasete soyunup Spor Bakanlığı yapan, teknik direktör olarak Japonya'da elde ettiği başarılarla adını duyuran Brezilyalı sanata da uzak değil... 1998 yılında kamera karşısına geçen Zico, "Uma Avantura do Zico" (Zico'nun macerası) adını taşıyan bir filme imza atmış.
MACERA FİLMİ Brezilya'da çekilen 93 dakikalık filmde Zico bir teknik direktörü oynuyor. Filmin konusu ise kısaca şöyle: Zico, zengin ancak yeteneksiz bir çocuğu takıma almaz. Bunun üzerine zengin çocuk, Zico'nun yeteneklerine sahip olmak için onu klonlamaya karar verir. Ancak bunu öğrenen kız çocuk diğer takım arkadaşlarıyla birlikte Zico'yu kurtarmaya çalışır. Bu macera filminin yanı sıra Zico'nun çocuklara futbolu sevdirmeye ve onlara futbol öğretmeye yönelik çok sayıda DVD'si de bulunuyor.
<< Önceki Haber ARTİST ZİCO - Zico Filmde oynamış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER