Andorra - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki 5. sınavında bugün deplasmanda Andorra ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız kalan maçlar öncesi beyaz bir sayfa açmak istiyor.

Andorra - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Grup maçlarına Hollanda deplasmanında aldığı mağlubiyet ile başlayan, Romanya ve Macaristan karşılaşmalarından da hiç ummadığı yenilgiler alan Ay-Yıldızlılar, Andorra’yı yenerek bütün bu kötü sonuçları unutturmak istiyor. 


Milliler grupta bırakın puanı, golü bile bulunmayan Andorra karşısına ise farklı zafer parolasıyla çıkıyor. Ay-Yıldızlı futbolcular  bu maç için kenetlenirken, tüm Türkiye de A Milli Takım’dan zafer bekliyor. 80 milyon tek yürek olmuş bu karşılaşmayı beklerken, Millilerimiz de önce Andorra’yı ardından Macaristan’ı yenerek puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istiyor. Başkent Andorra La Vella’daki Comunal de Aixovall Stadı’nda TSİ 20.15’te başlayacak karşılaşmayı Litvanya Futbol Federasyonu’ndan Nerijus Dunauskas yönetecek. Dunauskas’ın yardımcılıklarını Vytautas Simkus ve Saulius Dirda yapacak. Maçın 4. hakemi ise Gediminas Mazeika olacak.

Muhtemel 11'ler;

Andorra: Gomes, Sonejee, Lima, Vales, Garcia, Jimenez, Ayala, Martinez, Moreira, Silva, Moreno

Türkiye: Volkan, Gökhan, Bekir, Serdar Aziz, Hasan Ali, Kerim Frei, Nuri, Selçuk, Arda, Sercan, Umut

Hakem: Nerijus Dunauskas (litvanya)

Stat: Comunal andorra la Vella

Saat: 20.15

Yayın: NTV

<< Önceki Haber Andorra - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER