Aybaba: Bize hiç yakışmadı

Akhisar Belediyespor'a 4-1 mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Samet Aybaba, bu sonucun kendilerine hiç yakışmadığını söyledi.

Aybaba: Bize hiç yakışmadı

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Aybaba, maçta çok isteksiz, heyecansız ve karşılaşmayı kazanmak için hiçbir şey yapmayan bir görüntü çizdiklerini söyledi.  Akhisarspor'un çok istekli ve arzulu bir futbol oynadığını dile getiren Aybaba, "Karşımızda bulunduğu yeri bilen ve buradan kurtulmayı isteyen bir rakip vardı. 1-1'i yakaladıktan sonra da çok basit hatalar yaptık. Sonrasında böyle bir sonuç ortaya çıktı. Herkesten özür diliyorum, bize hiç yakışmadı. Ligde hedeflediğimiz bir yer vardı. Hatta yukarıdaki rakibin puan kaybedeceğini ihtimaliyle daha büyük hedef düşünüyorduk. Kalan 4 haftada bulunduğumuz yeri korumaya çalışacağız." dedi.

Aybaba, taraftarların "istifa" çağrılarının hatırlatılması üzerine, "Taraftarın böyle bir skordan sonra tepki göstermesi normal. Ancak 4 maç daha var. Mukavelemiz devam ediyor. 4 maç geçer, sonra oturur konuşuruz. Takımı toparlamamız lazım. Son 2 haftada futbolun dışında her şeyle bizi bozmaya çalıştılar. Beşiktaş, her şeyin üzerindedir. Camianın birbirine destek olması lazım. Sorunları, problemleri bırakmamız gerekiyor. Son 4 maçta dirençli durmamız lazım. Beşiktaş'ta birçok teknik direktör görev yapmıştır ancak önemli olan Beşiktaş'tır." diye konuştu.

Fernandes'in sakat olduğu için oynamadığını kaydeden Aybaba, kulüp doktorunun da bu yönde rapor verdiğini açıkladı.

Beşiktaşlı Hilbert de üçüncü sıradaki yerlerini korumak için çıktıkları müsabakaya kötü başladıklarını söyledi. Hilbert, "Beraberliği bulduk. Buna rağmen tekrar geriye düştük ve mağlup olduk." dedi. 

Veli Kavlak da beraberliği bulduktan sonra yedikleri golle morallerinin bozulduğunu, iyi kapanan Akhisar Belediyespor'un müsabakayı kazandığını söyledi.

CİHAN

<< Önceki Haber Aybaba: Bize hiç yakışmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER