Aziz Yıldırım'dan anlamlı cevap

Zelkjo Obradovic’in imzasında taraftarla kucaklaşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Hep böyle gülün” diyenlere “Halimiz mi kaldı” sözleriyle yanıt verdi.

Aziz Yıldırım'dan anlamlı cevap

AMK’dan Eser Erenler’in haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz’dan sonra sürekli sorunlarla karşı karşıya geldiklerine dikkat çekerek,“Görmüyor musunuz her gün biri dava açıyor” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Zeljko Obradovic’in imza töreninde taraftar ile kucaklaştı. Fenerbahçe Uluslararası Ülker Sports Arena’ya yönetici arkadaşlarıyla birlikte gelen ve imza törenini tribünden izleyen Yıldırım, kafeterya bölümünde taraftarlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Yıldırım’ı neşeli olduğunu gören bir taraftar, “Başkanım yüzünüz hep böyle gülsün istiyoruz” temennisinde bulundu. Başkan ise tebessüm ederek, “Gülmeye halimiz mi kaldı” cevabını verdi.

‘Her gün bir dava açiyorlar’ 

3 Temmuz sürecinden bu yana camia olarak sürekli sorunlarla karşılaştıklarına işaret eden Başkan Aziz Yıldırım, “Görmüyor musunuz her gün biri dava açıyor. Sürekli problem ile karşı karşıya geliyoruz. Tek hedefimiz Fenerbahçe’nin menfaatleri. Bu yolda ben ve ekibim yoğun bir trafik içindeyiz” yorumunu yaptı. Başkan bir taraftarınOscar Cardozo’nun transferi olacak mı?” şeklindeki sorusuna da “Almak için çalışıyoruz. Kulübü bizim istediğimiz rakamlara geldiği takdirde Cardozo Fenerbahçeli olacak” dedi.

<< Önceki Haber Aziz Yıldırım'dan anlamlı cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER