Barcelona'ya çok ağır suçlama

Espanyol Kulübü, altyapılarından 5 futbolcuyu transfer ettiği gerekçesiyle Barcelona'ya ateş püskürdü. Mavi-beyazlılar, durumu İspanya Futbol Federasyonu'na şikayet etti.

Barcelona'ya çok ağır suçlama

La Liga'da mücadele eden iki güçlü Katalunya ekibi Barcelona ile Espanyol, şu sıralar altyapıda yaşadıkları gelişmeler nedeniyle birbirine düşmüş durumda.

Espanyol Kulübü, Barcelona'nın kendi altyapılarından yetiştirdiği oyuncuları transfer etmekle suçlarken; bu duruma engel olmak için yeni formüller geliştirdi.

Espanyol kulübünün başkanı Joan Collet, son olarak kulüplerinde yetişen beş genç yıldız adayının Barcelona'ya transfer olmasının ardından sert bir açıklama yaptı.

Collet, "Bundan sonra diğer kulüplerde çalışan hiçbir antrenör ya da profesyonel görevli öncesinde izin almadan idmanlarımızı izleyemeyecek" ifadelerini kullandı.

Espanyol başkanı ayrıca kulüple idmana çıkan her oyuncuya 'antrenman sözleşmesi' imzalatacaklarını açıkladı. Collet, kulüpten ayrılan 5 futbolcunun Espanyol'a geri dönme ihtimalinin ortadan kalktığını ifade ederken; konuyla ilgili İspanya Futbol Federasyonu'na resmi şikayet başvurusunda bulunacaklarını dile getirdi.
<< Önceki Haber Barcelona'ya çok ağır suçlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER