Beşiktaş - Gaziantepspor maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Beşiktaş ile Gaziantepspor, Süper Lig'in 3. hafta maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Beşiktaş 2-0 Gaziantepspor...

Beşiktaş - Gaziantepspor maçında iki gol var! Maçın Sonucu

Süper Lig 2013-2014 sezonu 3. hafta maçında, Beşiktaş ve GaziantepsporAtatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar maçı 2-0 kazanarak ligde 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkardı ve zirveyi kimseye bırakmadı.

Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; Atiba Hutchinson, Sivok, Escude, Serdar Kurtuluş orta sahada; Gökhan Töre, Fernandes, Oğuzhan, Olcay, Veli forvette ise Almeida 11'i ile başladı.

Gaziantepspor karşılaşmaya kalede Karcemarskas, defansta; Ekrem Dağ, Uğur Kavuk, Kecojevic, Şenol Can orta sahada; Bekir Ozan, Binya, Medunjanin, Taşkın Çalış forvette ise Cenk Tosun ve Mustafa Durak 11'i ile çıktı.

İki takım toplamda 54 kez lig maçında karşılaşırken 25 kez Beşiktaş, 11 kez Gaziantepspor kazandı, 18 maç berabere sona erdi. Beşiktaş, ligde rakibini son 8 maçta 1 kez yenebildi.

Süper Lig'de bu sezon puan kaybetmeyen tek takım olan Beşiktaş liderlik koltuğunda oturuyor. Beşiktaş, Süper Lig'de en son ilk 3 haftada 3 galibiyeti 2007-08 sezonunda almıştı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş, Almeida'nın 28. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Atiba Hutchinson ceza sahası içine topla girdi, ayağından açtı, Almeida altıpas içinde topu takip ederek gelişine sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Siyah Beyazlılar, Almeida'nın 35. dakikada penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı...

Maçın sonucu: Beşiktaş 2-0 Gaziantepspor...

<< Önceki Haber Beşiktaş - Gaziantepspor maçında iki gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER