Beşiktaş - Kayserispor maçı sonucu

Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig'in 28. hafta maçında karşılaştı. Maçın Skoru: Beşiktaş 2-1 Kayserispor..

Beşiktaş - Kayserispor maçı sonucu

Süper Lig 2013-2014 sezonu 28. hafta maçında, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Beşiktaş ve Kayserispor karşı karşıya geldi. Beşiktaş, rakibini 2-1 mağlup ederek önemli bir üç puanın sahibi oldu..

Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; İsmail, Pedro Franco, Dany, Motta orta sahada; Johns, Atiba, Necip forvette ise Olcay, Almeida ve Veli 11'i ile başladı.

Kayserispor kalede Sinan, savunmada; Abdullah, Simic, Levent, Ömer orta sahada; Tziolis, Biseswar, Mijailovic forvette ise Engin, Bobo ve Mouche 11'i ile sahaya çıktı..



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş 43. dakikada Olcay Şahan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.. Olcay savunmanın arkasına atılan topla buluştu, kaleci Sinan'ın önde olduğunu görünce bekletmeden aşırtma vuruş denedi ve top ağlarla buluştu.

-Beşiktaş 69. dakikada Oğuzhan ile 2. golü buldu. Oğuzhan orta alandan topla ceza sahası önüne kadar geldi, kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Kayserispor 90. dakikada Okay'ın attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Savunmanın hatasında araya giren Okay son anda topa dokundu ve top ağlarla buluştu.

<< Önceki Haber Beşiktaş - Kayserispor maçı sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER