Beşiktaş derbi provasına çakıyor

Beşiktaş, Süper Lig'de bu akşam oynayacağı Torku Konyaspor maçını kazanarak, 13. haftadaki Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak istiyor.

Beşiktaş derbi provasına çakıyor

Beşiktaş ile Torku Konyaspor arasındaki karşılaşma saat 20.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılacak. Beşiktaş'ın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceği karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

Yankaya'nın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Bahtiyar Birinci yapacak. Bu zorlu karşılaşmayı Lig TV'den naklen izleyebilir, İnternetspor.com Canlı Anlatım Servisi ile dakika dakika takip edebilirsiniz.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Siyah-beyazlı takımda Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.
Üçer sarı kartları olan Manuel Fernandes, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm ve Veli Kavlak, Torku Konyaspor ile oynanacak mücadelede kart gördükleri takdirde derbide cezalı duruma düşecek.

KONYASPOR 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

İki takım arasındaki son 3 lig maçı berabere biterken, Torku Konyaspor son 6 randevuda Beşiktaş'ı yenemedi.
Beşiktaş karşısında son galibiyetini 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında evindeki maçta 2-1'lik skorla alan yeşil-beyazlılar, daha sonraki 6 lig maçından 3'ünü yitirdi, son 3'ünde berabere kaldı.

Diğer yandan, iki takım arasındaki 2. lig maçından Konyaspor 10'unda gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 3'ünde gol yollarında suskun kaldı. 

BEŞİKTAŞ 
Serdar
Ersan
Veli
Hutchinson
Oğuzhan
Olcay

TORKU KONYASPOR
İtandje
Tolga
Erdinç
Selim
Ergün Teber
Mehmet Güven
Recep
Ali Çamdalı
Djalma Campos
Gekas

SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV 
HAKEM: Özgür Yankaya
<< Önceki Haber Beşiktaş derbi provasına çakıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER