Beşiktaş hem mutlu hem de gururlu

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bir haftalık aradan sonra tekrar liderliği ele geçirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Beşiktaş hem mutlu hem de gururlu

Siyah-beyazlı ekibin kendi sahasında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kazandığı bu hafta da kendilerinin de mutlaka kazanmaları gerektiğini ve bunu da başardıklarını belirterek, "Karşımızdaki rakibimiz oldukça formdaydı ve bizimle aynı puana sahipti. Gaziantepspor sahada 10 kişi kalana kadar oyunu dengede götürdü. Ne zaman 10 kişi kaldılar oyun üstünlüğü bize geçti. Birçok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen bunları değerlendiremedik. Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz liderliği tekrar ele geçirdiğimiz için mutluyuz. Bunun yanında 5 maçtır gol yemememiz ayrı bir sevinç konusu ve takım olma yolunda büyük mesafeler kat ettik" diye konuştu. Yoğun maç trafiğinin yaşandığı bu haftaları kayıpsız atlattıklarını hatırlatan Sağlam, "Artık yarından itibaren Büyükşehir Belediyespor maçını daha sonra Metalist takımı ile oynayacağımız UEFA Kupası maçını kazanıp gruplara kalmak istiyoruz. Ardından Hacettepespor maçını kazanıp milli maçlar haftasına rahat girmek istiyoruz. Bunları alırsak hedeflediğimiz puanı yakalamış oluruz" dedi. Genç teknik adam, elinde bulunduğu kadroyu zaman zaman değişik şekilde değerlendireceğini sözlerine ekledi.

KARTAL ZİRVEYE UÇTU - FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

NURULLAH SAĞLAM: "OYUNUN KIRILMA ANI KIRMIZI KARTTI" Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da, İstanbul'a gerçekten seyir zevki yüksek bir mücadele izlettirmek için geldiklerini belirterek, "Biz daha iyisini izlettirmeyi umuyorduk. İki maçtır maçlarımızı eksik tamamlıyoruz. Beşiktaş gibi ayağa iyi top yapan bir takım karşısında eksik oynamanın sıkıntısını çektik. Puan düşencesi ile rakibimizin üzerine gittik ve ortaya böyle bir skor çıktı. Bana göre oyunun kırılma anı bizim oyuncumuzun görmüş olduğu kırmızı karttı. Bu pozisyonu tam olarak göremedik, şu anda bir şey söylemenin anlamı yok. Eğer o pozisyonda ters karar çıksaydı Beşiktaş eksik kalacak biz de eşitliği sağlayacaktık. Pozisyonu görmeden bir şey diyemem" şeklinde konuştu. Tecrübeli teknik adam, "Gaziantepspor'un ligdeki hedefi nedir? " şeklindeki bir soruya da, "Bu takım son yıllarda hep son haftalarda ligde kalmış. Bunu bir anda atmak zor oluyor. İlk 4 haftada Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadık. Şu anda 7 puandayız. Önümüzde oynayacağımız üç maç kendi dengimizdeki ekiplerle oynanacak. Bunları kazanırsak ligi bu bölgede tamalarız" diye cevap verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş hem mutlu hem de gururlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER