Beşiktaş ikinci yarı uyandı!

Süper Lig'in 21. hafta maçında Beşiktaş, Elazığspor'u Holosko, İbrahim Toraman ve Fernandes'in golleriyle 3 - 1 yendi

Beşiktaş ikinci yarı uyandı!

Süper Lig'in 21. hafta maçında Sanica Boru Elazığspor ile Beşiktaş mücadelesini 1 - 0 geriye düşmesine rağmen konuk Beşiktaş, Holosko, İbrahim Toraman ve Fernandes'in golleriyle 3 - 1 önde tamamladı.  

Sanica Boru Elazığspor: 1 - Beşiktaş: 3     Goller: Ahmet Görkem Görk (Sanica Boru Elazığspor), Filip Holosko,  İbrahim Toraman, Manuel Fernandes (Beşiktaş)

Süper Lig'in ikinci yarısında galibiyet hasret kalan Beşiktaş, Elazığ'da kendine geldi. Siyah beyazlı takım, son 11 maçta olduğu gibi yine kalesinde golü görürken taraftarını ikinci yarıda sevindirdi. Deplasmanda maça tutuk başlayan Kartal, Görkem'in golüyle geriye düştü. Ancak ilk yarının son saniyelerinde sahneye çıkan Holosko, ilk deplasman golünü Elazığspor'a atarken takımını yeinden hayata bağladı. 2. yarıda ise Toraman ve Fernandes'in golleri Beşiktaş'a 2013'teki ilk galibiyetini getirdi: 1-3.












Maça çok hızlı başlayan Elazığspor henüz ilk dakikadan çıkılırken gol pozisyonu yakaladı. Maça mithiş bir baskı altında başlayan Beşiktaş, çok geçmeden kalesinde golü gördü. 5. dakikada ceza sahasında oluşan karambolde topu ağlara gönderen Görkem Elazığsapor'u 1-0 öne geçiren isim oldu.

Erken gelen bu golle maçta tempo tavan yaptı. Özellikle Köksal ve Sinan Kaloğlu'yla 2. gole çok yaklaşan Elazığspor, McGregor'un kalesini bunaltırken, Beşiktaş da Oğuzhan ve Holosko'yla beraberlik fırsatları yakaladı. Siyah beyazlıların aradığı gol ise ilk yarının son saniyelerinde geldi. 45+1'de Veli'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Holosko şık bir vuruşla Beşiktaş'ı soyunma odasına 2-1 önde götürdü.

İki takım da ikinci devreye hızlı girerken beklenen gol Beşiktaş'tan geldi. 56. dakikada Fernandes'in kullandığı köşe vuruşu sonrası kafayla topu çeviren Sivok, Toraman'a asisti yaptı ve kaptan da Beşiktaş'ı 1-0 geriden 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra iki takım da skoru eğiştirecek pozisyonlar yakaladı.

Beşiktaş formasıyla ilk kez 81. dakikada oyuna giren Niang'ın başlattığı atakta Hilbert soldan asisti yaparken 83. dakikada skoru değiştiren isim Manuel Fernandes'ti.

Bu sonuçla Beşiktaş 35 puana yükselirken Elazığspor 21 puanda kaldı.
<< Önceki Haber Beşiktaş ikinci yarı uyandı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER