Beşiktaş transfer bombasını patlattı

Kartal yeni golcüsünü buldu.

Beşiktaş transfer bombasını patlattı

Nene sevdası suya düşen Beşiktaş, zaman geçirmeden yeni golcüsünü buldu. Siyah-Beyazlılar, Olympiakos'un 28 yaşındaki Cezayirli golcüsü Rafik Djebbour'la anlaştı.


Beşiktaş nihayet yeni golcüsünü buldu: Rafik Djebbour. Brezilyalı Nene’nin Katar’a gitmesinin ardından rotasını tekrar Avrupa’ya çeviren Siyah-Beyazlılar, Yunan ekibi Olympiakos’un Cezayirli golcüsü Rafik Djebbour’la kesin anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz hafta içerisinde John Utaka ve Djebbour ikilisiyle görüşmeye başlayan Fikret Orman ve ekibi, son olarak Cezayirli yıldızda karar kaldı. Ocak 2011’den bu yana Yunanistan’da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncu için Olympiakos’a 700 bin Euro bonservis bedeli ödeneceği ifade edildi. Futbolcuyla da pazarlık masasına oturan Siyah-Beyazlılar, yıllık 800 bin Euro (Yaklaşık 1 milyon 800 bin TL) karşılığında anlaşma sağladı.

Kriz nedeniyle satışta

Yunanistan’daki kriz nedeniyle Olympiakos’un elden çıkarmak zorunda kaldığı Djebbour, kariyer çizgisi sürekli yükselen bir isim. 2003-2004 sezonunda Auxerre’de ismini duyurduktan bir sene sonra Belçika’da Louviere formasıyla yükselişini sürdüren Djebbour, daha sonra sırasıyla Yunan ekipleri Asteras, Atromitos ve Panionios’ta ter döktü. 2008-2011 yılları arasında AEK formasıyla istikrarlı bir yükseliş sergileyen Djebbour, Ocak 2011’den bu yana Kırmızı-Beyazlı kulüpte forma giyiyor. 

Milli takıma çağrılmadı

Bu sezon 4 Şampiyonlar Ligi maçında forma giyen, Yunanistan Ligi’nde 12 maçta 13 gol atarak müthiş bir ortalama tutturan Faslı golcü, Cezayir Milli Takımı’nda da 29 maçta görev yapıp, ülkesine 5 gol kazandırdı. Djebbour, milli takım teknik direktörü Vahid Halilhodziç’in Afrika Uluslar Kupası için açıkladığı kadroda ise yer bulamadı. Bu nedenle birçok Afrikalı oyuncunun aksine Djebbour, Afrika Uluslar Kupası esnasında Beşiktaş’tan ayrı kalmayacak.
<< Önceki Haber Beşiktaş transfer bombasını patlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER