Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Tolga Zengin pazarlığında başa dönüldü.

Beşiktaş'a kötü haber

3 milyon euronun yanı sıra bir oyuncu isteyen bordo-mavililere olumsuz yanıt veren Kartal'ın, transferi dondurmak üzere olduğu belirlendi..

Bordo-mavili kulüple maddi konularda uzlaşamayan siyah-beyazlıların, Tolga'ya alternatif olabilecek file bekçilerini gündeminde tuttuğu kaydedildi.

Trabzonspor'un bugüne kadar yapılan tüm görüşmelerde 3 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra Beşiktaş'tan bir futbolcu istediği öğrenildi. Milliyet'in haberine göre; Bordo-mavili kulübün kanca attığı Oğuzhan ve Holosko gibi oyuncuları bırakmaya yanaşmayan Beşiktaş'ın, yeni sezona geniş bir kadroyla başlamak istediği için Karadeniz ekibine olumsuz yanıt verdiği vurgulandı.

Yaşanan problemler nedeniyle Tolga Zengin konusunda somut bir adım atamayan ve pazarlıklarda en başa dönen Beşiktaş Futbol Komitesi yeni girişimlerde de başarısız olunması halinde transferi rafa kaldıracak.

Serdar için yeni atak

Bu arada transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş, Gaziantepspor forması giyen eski oyuncusu Serdar Kurtuluş'u kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Kırmızı-siyahlı kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunan Serdar'ın, bonservis sorununu çözmek için tüm alacaklarından vazgeçeceği belirtildi.

Milli futbolcu, alacaklarına karşılık Gaziantepspor tarafından serbest bırakılması halinde tıpkı Olcay Şahan gibi cebinden para ödeyerek Beşiktaş'a imza atacak.
<< Önceki Haber Beşiktaş'a kötü haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER