Beşiktaş'a transferde kötü haber

Siyah beyazlıların transfer listesinde olan Joleon Lescott, İngiltere basınına göre Tottenham ya da Newcastle United ile anlaşacak.

Beşiktaş'a transferde kötü haber

Beşiktaş'ın bir süredir transfer gündeminde olan ve resmi görüşmelerin başladığı belirtilen Joleon Lescott için siyah beyazlıları üzecek gelişmeler yaşanıyor. Manchester City'nin başarılı savunmacısı daha önce Premier Lig'den ayrılmayacağını deklare etmiş ancak oyuncunun menajeri Beşiktaş'tan gelen teklifi değerlendirdiklerini belirtmişti. İngiliz basınında bugün yer alan haberlerde ise tecrübeli defans oyuncusunun Tottenham ya da Newcastle United'e transfer olacağı yazıldı.

Premier Lig'de kalacak 

Bu sezon Premier Lig'de 8, Şampiyonlar Ligi'nde 2, Lig Kupası'nda da3 kez forma giyme şansı yakalayan 31 yaşındaki savunma oyuncusu, Dünya Kupası şansını kaçırmak istemiyor. En son Roy Hodgson tarafından mart ayında İngiltere Milli takımı'na davet edilen Lescott, yeniden forma şansı bulması halinde Brezilya'ya gidebilceğine inanıyor. Bu yüzden Premier Lig'de kalmanın hesaplarını yapan Lescott, Tottenham ya da Newcastle'ın teklifini değerlendirecek.
<< Önceki Haber Beşiktaş'a transferde kötü haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER