Beşiktaşlı yöneticiden şok Caner açıklaması

"Slaven Bilic küfür etmeden 3 maç ceza alıyor, ama Caner'in hareketini kimse görmüyor"

Beşiktaşlı yöneticiden şok Caner açıklaması

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, son haftalardaki hakem kararlarına isyan etti.. Yönetici Ahmet Kavalcı, Erciyes-F.Bahçe maçında Caner'in Yasin'e yaptığı hareket sonrası sert açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş, ilk 4 hafta itibarı ile herkesin takdir ettiği bir takım olmuştu ki ortaya 4. hakem çıktı" diyen Kavalcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bilic, Muslera'ya zaman çalmasından dolayı, yaptığı hareketin yakışıksız olduğunu anlatan bir kelime söyledi. 4. hakem bunu 'F...k. you' diye rapor etti. Bir nevi dördüncü hakemin eliyle Beşiktaş'ın önü kesildi"

2 METRE ÖNÜNÜ GÖRMÜYOR MU? 

F.Bahçeli Caner'in, Yasin'e yaptığı harekete bütünTürkiye'nin şahit olduğunu belirten Kavalcı sözlerini şöyle tamamladı: "Herkes ceza konusunda hem fikirken, 4. hakem; 2 metre önündeki olayı görmedi! Ve o 4. hakem orta hakeme 'Siz de görmeyin' diyebiliyor. Eskiden Beşiktaş orta ve yardımcı hakemlerden mağdur oluyordu, şimdi de 4. hakemler çıktı. Bir yerde her şeye karışan, diğer tarafta 'görmeyin' diyen. Bunun tek bir açıklaması var: Çifte standart!"
<< Önceki Haber Beşiktaşlı yöneticiden şok Caner açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER