Brezilyalı yıldız Galatasaray yolunda!

Galatasaray'ın Brezilya'nın köklü kulüplerinden Sao Paulo'da oynayan Luis Fabiano için girişimde bulunduğu iddia edildi.

Brezilyalı yıldız Galatasaray yolunda!

Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldızlardan biri de Luis Fabiano. Sao Paulo'da forma giyen 32 yaşındaki golcü oyuncu için sarı-kırmızılı ekibin verdiği teklifin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı.

Brezilya basını, 32 yaşındaki yıldız golcünün hayatının son transfer şansını yakaladığını iddia etti. Ailesinin de bu teklife evet demesi için Fabiano'ya baskı yaptığını iddia eden haberlerde, kulüpler arasındaki pazarlığın da bitme noktasına geldiği iddia edildi. Buna göre, Sao Paulo'nun Fabiano için istediği ucret, 6 milyon euro. Galatasaray ise teklifini 5 milyon euro'ya çıkardı. Aradaki 1 milyon euro'luk farkın her an kapanabileceği ve transferin gerçekleşebileceği iddia ediliyor.

Bu arada Yunanistan'dan da bir kaç kulübün peşinde olduğu Sambacı için Galatasaray'ın, gerek yıldızlarla kadrosu, gerek Avrupa Kupalarındaki başarıları, gerekse İstanbul'un güzelliğinin avantajlarıyla daha şanslı olduğunun altı çizildi.

Fotospor
<< Önceki Haber Brezilyalı yıldız Galatasaray yolunda! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER