Burak'ın penaltı ısrarı işe yaradı

Burak Yılmaz kendisinin kazandırdığı penaltı için Melo'dan topu istedi ve...

Burak'ın penaltı ısrarı işe yaradı

Fenerbahçe karşısında elde edilen galibiyetle kazanılan Süper Kupa, Burak Yılmaz'ın "sevinmediği, mutsuz olduğu" haberlerine gebe olmuş, Fatih Terim ise o gün kızdığı oyuncusunun sorunu olmadığını söylemişti.

Son kral, Süper Lig'in ilk maçında Terim tarafından 11'de sahaya sürüldü ve ilk yarıda asist yapmasına rağmen istenilen görüntüyü sergilemedi.Ancak ikinci yarıda ceza alanında kaleci Karcemarskas tarafından düşürülünce, moral kazanmak için kazanılan penaltıyı kullanmak istedi. Bunun için de topun başına gelen 'penaltıcı' Felipe Melo'yla konuştu.

İkili arasında kısa süreli konuşmada ricayı kabul eden Melo topu golcü oyuncuya bıraktı. Bu hareket sonrasında sarı kırmızılı tribünler de meşin yuvarlağın Burak'ta kalmasını alkışladı. Burak ise topu ağlarla buluşturup hem golün sevincini yaşadı, hem de son günlerdekisıkıntılı ortamda moral buldu.

MELO PENALTI İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Galatasaray'ın Brezilyalısı Felipe Melo, Gaziantepspor karşısında alınan üç puanı yorumladı. Galatasaray'ın Brezilyalısı Felipe Melo, maçın ardından yaptığı açıklamada "Tabi ki ligin ilk maçı, Başlangıçlar çok önemlidir. İyi de oynadık, sonlara doğru maça zora soktuk ama üç puanı almayı bildik. Önemli olan da buydu." ifadelerini kullandı
Melo, penaltı pozisyonunda topu Burak'a bırakmasıyla ilgili sorulan soruya ise "Kağıt üzerinde takımın penaltıcısı benim. Kendisi kullanmayı istedi, gol kralı sonuçta. Bizim takımımızda kimse kimseden üstün değil, aslolan Galatasaray'ın başarısı. Bir daha olsa yine veririm.
<< Önceki Haber Burak'ın penaltı ısrarı işe yaradı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER