Bursaspor - Trabzonspor maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Trabzonspor ve Bursaspor, Süper Lig 26. hafta maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Bursaspor 3-2 Trabzonspor...

Bursaspor - Trabzonspor maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Trabzonspor ile Bursaspor, Süper Lig 2012 - 2013 Sezonu 26. hafta açılış karşılaşmasında, Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bursaspor maça adeta 1-0 önde başladı. Yeşil beyazlı ekip, Batalla'nın 2. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Trabzonspor 10. dakikada Henrique'nin golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı. Trabzonspor, Halil'in 22. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti.. Bursaspor Batalla'nın 35. dakikada attığı golle 2-2'lik eşitliği sağladı. Bursaspor, Şener'in 44. dakikada attığı golle 3-2 öne geçti ve  3 puanın sahibi oldu.

Trabzonspor kalede Onur savunmada; Cech, Mustafa Yumlu, Bamba, Celustka orta sahada; Serkan, Soner, Adrian, Olcan forvette ise Halil ve Henrique 11'i ile sahaya çıktı.

Bursaspor ise karşılaşmaya Carson, Vederson, İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Şener, Edu, Batalla, Belluschi, Sestak, Musa ve Tuncay 11'i ile maça başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Bursaspor 2. dakikada Batalla'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Musa sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Batalla altıpas içinde gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 10. dakikada Henrique'nin attığı golle maçta 1-1'lik eşitliği sağladı. Soner ceza sahası içine havadan uzun oynadı, Henrique topu kaptı, kaleciyle karşı karşıya kaldı şutunu vurdu ve top İbrahim Öztürk'ün müdahelesine rağmen ağlarla buluştu.

-Trabzonspor, Halil Altıntop'un 22. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Olcan sol kanattan ceza sahası önüne geldi, ayağının dışıyla içeriye pasını verdi, Halil sağ çaprazdan gelişine sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Bursaspor Batalla'nın 35. dakikada attığı golle durumu 2-2'ye getirdi. Vederson sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Batalla iki kişi arasından kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

- Bursaspor, Şener'in 44. dakikada attığı golle 3-2 öne geçti. Şener sağ kanattan hızla ilerledi, çaprazdan kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.

Maçın skoru: Bursaspor 3-2 Trabzonspor..

<< Önceki Haber Bursaspor - Trabzonspor maçında beş gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER