Bursaspor - Vojvodina maçında üç gol var! Maçın Sonucu

Bursaspor ile Vojvodina, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Bursaspor 0-3 Vojvodina

Bursaspor - Vojvodina maçında üç gol var! Maçın Sonucu

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında temsilcimiz Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı'nda Sırbistan temsilcisi Vojvodina ile karşılaştı. 

Bursaspor rakibine 3-0 mağlup olarak Avrupa Kupaları'na katılamadan elendi.

Deplasmanda oynanan ilk karşılaşma 2-2 berabere tamamlanmıştı.

Bursaspor kale
de Frey, savunmada; Taiwo, Civelli, İbrahim, Şener orta sahada; Ferhat Kiraz, Şamil, Murat, Sestak forvette ise Batalla ve Pinto 11'i ile sahaya çıktı.

Vojvodina ise karşılaşmaya kalede Delac, savunmada; Vulicevic, Trajkovic, Djruic, Lekovic orta alanda; Vranjes, Radoja, Poletanovic forvette Alivodic, Skuletic ve Oumaru 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Vojvodina 9. dakikda Oumaru'nun golüyle 1-0 öne geçti. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Oumaru kafayı vurdu top kaleci Frey'in altından filelere gitti.

-Vojvodina 28. dakikada Vranjes'in golüyle 2-0 öne geçti. Sol kanattan topu taşıyan Oumaru yerden pasını verdi, Vranjes kaleci ile karşı karşıya kaldı şutu savunma çarpıp kaleci Frey'i yanılttı ve filelere gitti.

-Vojvodina 84. dakikada Radovic'in golüyle durumu 3-0 yaptı. Sağ kanattan topu taşıyan Alidovic yerden pasını verdi penaltı noktası üzerinde Kaludjerovic bekletmeden vurdu ve top kaleci Frey'in altından filelere gitti.

Maçın skoru: Bursaspor 0-2 Vojvodina...





<< Önceki Haber Bursaspor - Vojvodina maçında üç gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER