Cardozo sonunda resti çekti

Fenerbahçe'nin uzun süredir transferini bitirmeye uğraştığı Oscar Cardozo, kulübüne rest çekti: "Ya beni antrenmanlara alırsınız ya da transferime kolaylık sağlarsınız."

Cardozo sonunda resti çekti

Fenerbahçe ile Benfica kulüpleri arasında yaşanan Cardozo savaşına Paraguaylı yıldız da katıldı.

Cardozo, dün bir radyo programında "Beklemekten artık yoruldum. Bu işi bir an önce çözümleyin" çıkışından sonra bugün de teknik direktör Jorge Jesus'un kendisini takım antrenmanlarına almamasını sert bir dille eleştirdi. Takımın yaklaşık 4 hafta önce çalışmalara başladığını hatırlatan Cardozo, henüz topla buluşmadığını, durumun böyle gitmesi halinde ise resmi maçlara hazır olmasının imkansız olacağını savundu.

Golcü oyuncu yönetime de "İstenmiyorsam, o zaman uzlaşmacı tavır gösterin" mesajını iletti. Oscar Cardozo'nun bu çıkışları Portekiz basınında "Golcü futbolcunun sabrı taştı" yorumlarına yol açtı. Gazeteler Cardozo'yu antrenmanlara almayan teknik direktör Jesus'u da eleştirerek Benfica futbol tarihinin en büyük golcülerinden biri olan Cardozo'yu tek bir antrenmana almamanın bedelinin takımın kendisinin ödeyeceğini belirttiler. Bu eleştirilere cevap veren Jesus ise Cardozo'nun kafasının Türkiye'de olduğunu söyledi. Jesus bu sorunun aşılması halinde Paraguaylı golcünün tekrar antrenmanlara döneceğini açıkladı. 
<< Önceki Haber Cardozo sonunda resti çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER