Demirören ailesi Beşiktaş'a çok kızgın

Beşiktaş'la şu sıralar arası bozuk olan Yıldırım Demirören ailesinden ilginç açıklamalar geldi

Demirören ailesi Beşiktaş'a çok kızgın

Beşiktaş eski başkanı Yıldırım Demirören'in babaErdoğan Demirören, annesi Tülin Demirören ve eşi Revna Demirören, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Demirören, “10 yıldır Beşiktaş maçlarına gitmiyorum. Statta veya kongrede Yıldırım aleyhine bağırtmak ya da konuşturmak için para verenlere ayıp, yazık” diye konuştu. Anne Tülin Hanım da, “Beşiktaş ismini duymak istemiyorum” ifadesini kullandı.

Beşiktaş eski başkanı Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören, annesi Tülin Demirören ve eşi Revna Demirören çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Beyaz TV’ye konuşan baba Demirören, “Oğlumun olduğu yerde olmam. Bu nedenle 10 yıldır Beşiktaş maçlarına gitmiyorum. Yıldırım’ın aleyhine statlarda veya kongrelerde bağırtmak ya da konuşmak için para verenlere yazık, ayıp” ifadelerini kullandı.

TFF’de görevini layıkıyla yapıyor

Anne Tülin Hanım ise “Beşiktaş ismini duymak istemiyorum” derken, Yıldırım Demirören’in eşi Revna Hanım “TFF Başkanı’nın işleri daha mı zorlaştı” sorusu üzerine, “Yıldırım?büyük bir keyif ve özveriyle çalışıyor. Bu bir hizmet, ben layıkıyla yaptığına inanıyorum” dedi, ardından da “Futbol konuşmak istemiyorum” diyerek sözlerine son verdi. Kartal’ın eski Basın Sözcüsü Mete Düren de mali kongredeki ibra edilmeme olayıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Delil varsa mahkemeye gitsinler

Mali ve idari yönden ibra edilmeme konusunda ne Beşiktaşlıların ne de kongre üyelerinin fikir belirtmesini ve bir şeyleri ima etmesini doğru bulmuyorum. Karar verilmiştir. Yönetime mahkemeye gitme hakkı verilmiş. Tüm bunlar oyuncak olmamalı. İnsanların elinde deliller varsa gitsinler mahkemeye anlatsınlar. Ancak manevi olarak hakaret edilirse dava açma yetkisi var. Burada inisiyatif Demirören ailesinin. Bu tehdit olarak algılanmasın.”
<< Önceki Haber Demirören ailesi Beşiktaş'a çok kızgın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER