Derry City - Trabzonspor maçında üç gol var! Maçın sonucu

Derry City ile Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Derry City 0-3 Trabzonspor...

Derry City - Trabzonspor maçında üç gol var! Maçın sonucu

Temsilcimiz TrabzonsporKuzey İrlanda temsilcisi Derry City ile UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında, Brandywell Stadı'nda karşı karşıya geldi.  Rakibi Derry City'i deplasmanda 3-0 mağlup eden Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna yükseldi.
Bordo mavililer ilk maçta da rakibini 4-2 mağlup etmişti.
Trabzonspor kalede Onur, savunmada; Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Giray, Celustka orta sahada; Volkan Şen, Colman, Aykut, Olcan forvette ise Adrian ve Henrique 11'i ile sahaya çıktı.

Derry City ise karşılaşmaya kalede Doherty, savunmada; Osbourne, Mceleney, Greacen, Madden orta alanda; Higgins, Molloy, Mcbride forvette P. McEleney, Mcdaid, Kavanagh 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Trabzonspor 59. dakikada Henrique'nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Adrian altıpas önünde yaşanan karambolde topa dokundu ve Henrique önüne düşen topa vurarak topu ağlara gönderdi.

-Trabzonspor 81. dakikada Henrique ile 2. golü de buldu. Volkan Şen sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Henrique altıpas içinde gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-Trabzonspor 90. dakikada Abdülkadir'in attığı gol ile durumu 3-0 yaptı.

 Maçın sonucu: Derry City 0-3 Trabzonspor...



<< Önceki Haber Derry City - Trabzonspor maçında üç gol var! Maçın sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER