Drogba'dan Galatasaraylıları üzecek karar!

Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcü oyuncusu Didier Drogba, taraftarları oldukça üzecek bir karar aldı.

Drogba'dan Galatasaraylıları üzecek karar!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 36 yaşındaki usta oyuncunun; ‘sözleşme imzalamaya hazırım’ çağrısında bulunmasına rağmen, yönetimin sözleşme konusundaki kararsızlığı nedeniyle rest çekti.       

Habertürk'ün haberine göre Drogba, daha önce 2 yıl daha Türkiye’de kalmak istediğini söylemesine karşın yönetimin hiçbir girişimde bulunmayıp işi ağırdan alması nedeniyle ayrılık kararı aldı. 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşme önerisine “Hayır” diyen Drogba’nın, özellikle yönetimin, 2 yıllık kontrata yönelik karar almadan önce sezon sonunu bekleyip, performansına göre değerlendirme yapma düşüncesi içine girilmesine oldukça kırıldığı bildirildiği öğrenildi.

Galatasaray yönetimi, bu gelişmelerin ardından Didier Drogba’nın gönlünü almak için ikna yollarını aramaya başladı. Başkan Ünal Aysal, Mayıs ayına kadar sözleşme konusunu bir daha görüşmek istemeyen Drogba ile bir araya gelip orta yol bulmaya çalışacak.      

Amerika’dan, Katar’dan ve İngiltere’den teklifler alan Drogba’nın, Dünya Kupası’ndan önce kesin kararını vereceği bildirildi. Fildişili efsanenin aklında ise Jose Mourinho’nun çalıştırdığı eski kulübü Chelsea’nin olduğu belirtildi.
<< Önceki Haber Drogba'dan Galatasaraylıları üzecek karar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER