Efsanevi F1 pilotu Türkiye'ye şaştı kaldı!

Barrichello: Ters yönde giden kamyon bile gördüm, Türkiye'den F1 pilotu çıkar...

Efsanevi F1 pilotu Türkiye'ye şaştı kaldı!

  • Formula 1 pilotu Rubens Barrichello: Türkiye'de ters yönde kamyon gittiğini gördüm.
  • "Gördüklerimden sonra garanti buradan da yarışçı çıkar diye düşünüyorum."
  • Barrichello: İstanbul’da F1 yarışlarının son bulmasına üzüldüğünü söyledi.

Kariyerinde 10 yarış birinciliği bulunan Brezilyalı Formula 1 pilotu Rubens Barrichello, Antalya'da bir Türk arkadaşının yanına ziyarete geldi. Gazetecilerin Türkiye'den bir F1 pilotu çıkıp çıkmayacağına ilişkin sorusuna Barrichello, "Bizim ülkemizde de aynı buradaki gibi sürücüler olduğu için yarışçılar çıkıyor. Mesela bugün gelirken ters yönden kamyon gittiğini gördük. Ben burada bu sürücüleri gördükten sonra garanti buradan da yarışçı çıkar diye düşünüyorum” cevabını verdi. 

Kaleiçi Yat Limanı’nda bir restoranda yemek yiyen Barrichello, gazetecilerin soruları üzerine İstanbul’da F1 yarışlarının son bulmasına üzüldüğünü belirtti. Yarışların burada tekrar başlamasını arzuladığını ifade eden Barrichello, “Umarım yarışlar tekrar başlar ve yine İstanbul’a gelirim.” dedi. 

Barrichello, Antalya’nın Brezilya’da çok duyulduğunu ve oradan birçok insanın buraya gelmek istediğini ve geldiğini aktardı. İstanbul’da F1 yarışlarının yapılmamasının üzücü olduğunu dile getiren Barrichello, “İstanbul’daki F1’de o sekizi dönmem çok harika bir şeydi. İstanbul’daki yarışları çok seviyordum. F1’in burada bitmiş olması üzücü ama umarım yine gelir ve tekrar başlar. Ben de buraya tekrar gelmeyi çok istiyorum” şeklinde konuştu. 

Hayatını F1 sahalarındaki gibi hızlı yaşamadığını ve normal seyrinde gittiğini ifade eden Barrichello, “Ben 1993’te bu işlere başladım, 97’de evlendim. Evlendiğimden bu yana pek bir şey değişmedi. Hızı belki arabada yaşadım, ama hayatımda evli, çocuk sahibi bir babayım.” diye konuştu. 

Bu arada, Barrichello'nun yemek yediği yerde Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ve yeni teknik direktörü Samet Aybaba da vardı. Gencer, Barrichello'ya "Antalya'ya hoşgeldiniz" dedi. Türkiye'de 2 gün kalacak olan F1 pilotu Barrichello, Kapodokya ve İstanbul gezisinin ardından ülkesi Brezilya'ya dönecek.

CİHAN

<< Önceki Haber Efsanevi F1 pilotu Türkiye'ye şaştı kaldı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER