Emenike Galatasaray derbisinde oynuyor mu?

Fenerbahçe, Spartak Moskova ile 13 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden anlaşma sağlayarak Emmanuel Emenike'ye renklerine bağlamak için gerekli son adımı da attı.

Emenike Galatasaray derbisinde oynuyor mu?

Sarı lacivertliler, Rusya Premier Lig ekibi ile yaptıkları ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyurdukları anlaşmaya göre, bu hafta içerisinde Nijeryalı yıldızın gireceği sağlık kontrollerinde herhangi bir sorun çıkmaması halinde bu transfere resmiyet kazandıracak.

Galatasaray'a karşı oynayabilmesi için...

Fenerbahçe'de resmi maça çıkma şansı bulamadan Spartak Moskova'nın yolunu tutan Emmanuel Emenike'nin ilk kez sarı lacivertli formayı terletme olasılığı olan karşılaşma, 11 Ağustos Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak Süper Kupa finali...

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı vereceği kupa sınavında Emenike'den yararlanabilmesi ise bir yabancı futbolcunun sarı lacivertli takımdan gönderilmesine bağlı. 6+0+4 yabancı oyuncu düzenlemesi nedeni ile Samuel Holmen'e de lisans çıkaramayan sarı lacivertli takımdan ayrılması muhtemel isimlerin başında ise ilk etapta Slovak yıldız Miroslav Stoch geliyor.
<< Önceki Haber Emenike Galatasaray derbisinde oynuyor mu? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER