Fatih Terim Real Madrid'in dikkatini çekti

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Galatasaray'ın Real Madrid galibiyetinden sonra önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim Real Madrid'in dikkatini çekti

BİZE 3 ATANA 3 ATIYORUZ

"Her ne kadar elenmiş olsak da bize 3 gol atan takıma bugün burada 3 gol atıyoruz. Kaldı ki bu takım da Real Madrid" diyen Terim şöyle konuştu..

SÖZÜMÜ TUTMANIN GURURUNU YAŞIYORUM 

"Seyircilerimizden başlamak istiyorum. Muhteşem bir atmosfer yarattılar onlarla çok daha mutluyuz. Bir diğer teşekkür de Real Madrid ve Mourinho'ya etmek istiyorum. Soyunma odamıza gelip oyuncularımı tebrik etti. Belki turu getiremedik ama dünyanın en büyük takımlarından birisini yendik. Ben geldiğimde yensek de yenilsek de takımıyla gurur duyacakları sözü vermiştim taraftarlarımıza... Bugün bu sözümü tutmanın gururunu yaşıyorum. Ve taraftarlarımız bundan sonra da böyle bir takım görecekler. Devre arasını iyi kullanmaya çalışan bir teknik adamım. Bugün de aynı şekilde yaptık. Hem oyuncu hem de felsefe değiştirdik.

İLK MAÇTAKİ PENALTIYI HATIRLATTI

Amrabat'ın girmesi ile hatlar arasındaki boşlukları kapatmak istedik. İlk gol ofsayt mı değil mi bilmiyorum ama kötü gol yedik. İkinci yarı için oyuncularıma turu kaybettik belki ama maçı kaybetmeceğimizin mesajını verdik. 3. gol geldikten sonra ise tamamen turu düşünmeye başladık. Hele Drogba'nın golü de ofsayt olmasa oyun çok farklı yerlere gidecekti. İlk maçta son dakikalarda penaltımız verilseydi şu anda farklı şeyleri konuşuyor olacaktık. Ama ne olursa olsun bu kadar basit goller yemeyip yakaladığın her fırsatı da değerlendireceksin.

99'DAN DAHA İYİYİZ

96-99 yılındaki performansımıza göre şu anda daha öndeyiz gibi.. Bugün bize 3 gol atan takıma 3 gol atıyoruz. Bu önümüzdeki yıllar için bir mesajı içeriyor. Ki bugün 3 gol attığımız takım Real Madrid... Bunu da unutmayalım..."
<< Önceki Haber Fatih Terim Real Madrid'in dikkatini çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER