Fatih Terim için hakem ne dedi?

Galatasaray - Mersin maçının 4. hakemi Ali Palabıyık açıklama yaptı.

Fatih Terim için hakem ne dedi?

Olaylı Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçının 4. hakemi Ali Palabıyık, Bugün Gazetesi'ne konuştu. İşte Palabıyık'ın bomba açıklamaları:

Galatasaray Mersin İY karşılaşmasında Fatih Terim, 4. hakem Ali Palabıyık ve hakem Süleyman Abay ile tartışınca 43. dakikada hakem tarafından tribüne gönderilmişti. Ardından yardımcıları Hasan Şaş 72'de, Ümit Davala da 81'de tribünün yolunu tutmuştu. Son dakikalarda takımın kontrolü masör Uğur Durul'a kalmıştı. Olayların en yakın tanığı olan 4. hakem Ali Palabıyık, açıklama yaptı.

"Benim böyle bir bilgi verme şeyim yok. Zaten görüntüler ortada, görüntülere bakarsınız kararınızı verirsiniz. Görüntüler neyse o. Görüntüler dışında zaten ekstra birşey yok" ifadelerini kullandı. Palabıyık bu söylemleriyle hakemlerin, kararlarının arkasında ve Fatih Terim'in tribüne gönderilmesi kararının doğru olduğunu ima etti.
Ali Palabıyık, Galatasaray gündeme oturan bir başka maçında da görev almıştı. Palabıyık, Sarı-Kırmızılıların 11 Aralık'ta oynanan Türkiye Kupası 5. tur maçında 1461 Trabzon'a 2-1 yenildiği karşılaşmayı yönetmişti.
<< Önceki Haber Fatih Terim için hakem ne dedi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER