Fatih Terim için şok iddia

Hıncal Uluç'tan ses getirecek iddialar...

Fatih Terim için şok iddia

Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç, Fatih Terim ve Jose Mourinho hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Galatasaray'ın Schalke'yi elemesinin ardından sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmasını değerlendiren ve "Çeyrek finale kadlıklarına pişman olacaklar" diyen spor yazarı Hıncal Uluç, Real Madrid eşleşmesi hakkında konuştu.

TERİM VE MOURİNHO İDDİASI

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Kayseri'de bir araya gelmesi hakında konuşan Hıncal Uluç önemli bir iddia da bulundu. İki teknik adamın yeni sezonda İtalya'da bir takım çalıştıracağını belirten Uluç, "Büyük olasılıkla sezon sonunda takımlarından ayrılacak iki hoca karşı karşıya gelecek. Muhtemelen ikisi de İtalya'ya gidecek iki hoca karşı karşıya gelecek. Mourinho, Real Madrid'i bırakıp Milano'ya, Fatih hoca da Galatasaray bıraktırılıp Roma'ya gidecek. İtalya'nın iki futbol başkentine taşınacaklar. Görüntü öyle...

Maç başındaki karşılaşma sahneleri çok hoştu. Orada Mourinho'nun üç dört defa Fatih Terim'e sarılması, kafa kafaya... Güzel olan şey bu... Bir Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek iki takımın hocasının manzarasına bak… Bir de PTT 1. Lig'de şampiyonluk iddiası bile olmayan iki takımın İzmir'de oynadıkları maçtan gelen görüntülere bak!" açıklamasında bulundu.

"BEĞENMEDİĞİM İKİ TAKIM SON 8' KALABİLİYOR"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'da son 8'e kalmasını değerlendiren usta kalem, "Kupa 1 ve Kupa 2'de iki Türk takımının son 8'e kalması önemli, güzel, başarılı bir olay... Ama şöyle bir manzaraya bak; sene başından beri 'Türk spor tarihindeki en kötü, en kalitesiz sezonlardan birinin oynandığını' söyleyip duruyoruz. "Türk futbolu çok kalitesiz" dediğimiz senede Avrupa'nın bir ve iki numaralı turnuvalarında, iki Türk takımı son 8 sekize kalıyor ise bu Avrupa'daki futbolun da kalitesini gösterir.

Benim beğenmediğim ligin iki takımı, Avrupa'da son 8'e kalabiliyor! O zaman Avrupa futbolunun da gözümüzde büyütecek fazla bir yanı yok. Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz liginden takım yok. Birinci gerçek bu... Avrupa futbolu eski Avrupa futbolu değil..." diye konuştu.

"G.SARAY, R.MADRİD'E MAHKUM OLMADI"

Galatasaray'ın Real Madrid'e kolay teslim olmayacağını altını çizen Uluç, "Bu Galatasaray, Schalke önündeki Galatasaray'dan da iyi bir Galatasaray... Oyun olarak... Drogba ve Sneijder'in en büyük eksiğinin zaman olduğu, çok güzel ortaya çıktı. Nisan'a kadar da zaman var. Bu zaman da Galatasaray'ın lehine işleyecek. Ayrıca Galatasaray, Real Madrid karşısında mahkum çıktığı bir maç yok. Aralarındaki 3 maçta 2 galibiyeti var ve o mağlubiyetin de nasıl savunma hataları ile olduğunu biliyorum" dedi.
<< Önceki Haber Fatih Terim için şok iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER