Fatih Terim'den sürpriz ziyaret!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Roma'ya gitti.

Fatih Terim'den sürpriz ziyaret!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül resmi temaslarda bulunmak üzere İtalya'nın başkenti Roma’ya gitti. Gül'e ziyaretinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Gül’ü taşıyan uçak dün akşam saat 18.30’da Roma Ciampino Askeri havaalanına indi. Cumhurbaşkanı Gül’e eşi Hayrunnisa Gül, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yanı sıra pek çok iş adamı ve gazeteci eşlik ediyor.

Gül’ü İtalya Eğitim, Yüksek Öğrenim ve Araştırma Bakanı Maria Chiara Carrozza, Dışişleri Bakanlığı Protokol Genel Müdürü Büyükelçi Stefano Ronca, Roma Büyükelçisi Hakkı Akil ve eşi İnci Akil, Vatikan Büyükelçisi Kenan Gürsoy ve eşi Belkıs Gürsoy, İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Gianpaolo Scarante ve eşi Barbara Marengo ile Roma Büyükelçiliği mensupları karşıladı. 

Cumhurbaşkanı Gül bugün İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı Quirinale’de resmi karşılama töreniyle kabul edilecek.
<< Önceki Haber Fatih Terim'den sürpriz ziyaret! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER