Fenerbahçe - 1461 Trabzon maçı ne zaman, hangi kanalda?

Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda prestij maçına çıkıyor...

Fenerbahçe - 1461 Trabzon maçı ne zaman, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda liderliği garantileyen Fenerbahçe son maçında, iddiası kalmayan PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon ile karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:30'de başlayacak ve ATV’den naklen yayınlanacak.

Kadıköy'deki mücadeleyi hakem Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan'ın yardımcılıklarını Emre Suna ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Akmısır.

Kocaman yedeklere şans verecek 

Fenerbahçe’nin, kupa hazırlıkları için yaptığı son idmanda Dirk Kuyt, salonda kendisine uygulanan özel program dahilinde çalıştı. Moussa Sow, Joseph Yobo ve Egemen Korkmaz ise özel işleri nedeniyle antrenmana katılmadı.

Üç günde bir maç oynayan Fenerbahçe kupa maçında as futbolcularını dinlendirme fırsatı bulacak. Zorlu maçları geride bırakan sarı-lacivertlilerde az süre alan isimler öne çıkacak. 1461 Trabzon ile Ziraat Kupası'nda gruptaki son maçına çıkacak olan sarı-lacivertli takımda Aykut Kocaman yedek oyunculara şans verecek. As oyuncuların bir çoğunun kadroda olmayacağı formalite maçında, bazı oyuncular ise yedek bekleyecek. Fenerbahçe, elde ettiği 13 puanla, grubu lider tamamlamayı garantiledi.

1461 Trabzon prestij peşinde 

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda geride kalan 5 maçta topladığı iki puanla son sırada yer alan 1461 Trabzon için de Fenerbahçe ile oynayacağı bu maçın çok fazla önemi yok. Ancak Karadeniz temsilcisi Şükrü Saracoğlu'nda kazanarak prestif elde etmek istiyor.

Teknik Direktör Mustafa Akçay, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Kupada idealimiz olmadığı gerçeği görülüyor ancak bizler her müsabakaya iddialı hazırlanırız ve oynamak isteriz. Fenerbahçe gibi güçlü rakibimiz karşısında misyonumuza uygun bir müsabaka oynayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız'' şeklinde konuştu.

''Maçı önemsiyoruz ve iyi motive olmaya çalışıyoruz'' diyen Akçay, ''Bunu başaracak gücümüzün olduğuna inanıyoruz. Veda maçımız olan Fenerbahçe maçını bizlere yakışır bir şekilde noktalamak istiyoruz. Ekmek parçalanmadan lokma olmaz, bu nedenle istemek yetmez, bu düşüncemizi sahadaki davranışlarımızla göstermeliyiz. Umarım istediğimizi gerçekleştiririz, sevenlerimize güzel futbol izlettiririz'' ifadelerini kullandı.

Bu arada, Teknik Direktör Akçay, takımın en golcü oyuncusu Chikeluba Ofoedu ile kaptan Emrullah'ı maç kadrosuna almayarak bu oyuncuları hafta sonu ligde Şanlıurfaspor ile yapacakları maç öncesi dinlendirdi.

MUHTEMEL 11’LER 

Fenerbahçe: Mert Günok, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic, Selçuk Şahin, Salih Uçan, Caner Erkin, Beykan Şimşek, Semih Şentürk.

1461 Trabzon: Fatih Öztürk, Göksu Alhas, Mehmet Kuruoğlu, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Torric Jebrin, Gökhan Alsan, Yusuf Erdoğan, Abdulkadir Özdemir, Abdullah Halman, Mustafa Tiryaki.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - 1461 Trabzon maçı ne zaman, hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER